24sata

POŠALJITE VIC I OSVOJITE 500 KUNA!

-

PODJELA STANOVNIŠT­VA

Na satu zemljopisa učiteljica pita malog Ivicu: - Reci ti nama Ivice, kako se u Hrvatskoj dijeli stanovništ­vo? Mali Ivica ustane i spremno odgovori: - Stanovništ­vo u Hrvatskoj dijeli se na: tajkune, dajkune i nemakune!

ČUDNA UTRKA

Sretnu se dva znanca. - Što ima kod tebe? - A, evo, baš idem platiti račun za struju. - Nisam to pitao, nego kako je inače! - A inače će mi isključiti. - Vidim da imaš novi iPhone. Koliko si ga platio? - Nisam ga kupio, dobio sam ga. - Gdje? - Pobijedio sam u utrci. - Koliko vas je sudjeloval­o? - Policajac, vlasnik telefona i ja.

NESTAŠNA IGRA

Dođe čovjek u lokalni kafić. Sjedne on na šank te naruči duplu lozu, teško uzdišući. - Susjede, zašto ste tako zabrinuti? - upita ga konobar. - I ti bi bio, prijatelju, da ti sin napravi dijete kućnoj pomoćnici. - Što to pričaš, pobogu? Pa tvoj sin nema više od pet godina! - Nema ni toliko, ali je znao iglom probušiti sve kondome koje je našao u kući!

PLAVUŠA PRED OGLEDALOM

- Što plavuša radi zatvorenih očiju pred ogledalom? - Pokušava doznati kako izgleda dok spava.

RAZLIKA IZMEĐU DJEVOJKE I ŽENE

Razlika između djevojke i žene: - Skidaj se… Imamo samo 15 minuta dok se moji ne vrate! kaže djevojka. - Skidaj se… I daj sve šareno što imaš da ubacim u perilicu! - kaže žena.

LOŠE PREPOZNAVA­NJE

Otac i sinčić voze se vlakom. - Tata, tata, pogledaj konjove! usklikne mališan upirući prstom kroz prozor. Otac će na to: - Nisu konjovi nego konji, i nisu konji nego krave!

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia