24sata

Mr. Savršenog lovi profi partijaner­ica

PLAĆA 8000-11.000 KN Nandi Uzelac iz ‘Gospodina Savršenog’ radi kao hostesa i profesiona­lna partijaner­ica. To je moralan i unosan posao, kaže nam Splićanka

- Piše: TONIA MALIĆ

Nandi (29) iz Splita zarađuje 10.000 kuna na mjesec obilazeći tulume. Radi od 22 do 4:30

Uvjeti rada su na visokom nivou, osobito kad se uzme u obzir da je to sezonski noćni posao. Radni dan počinje mi u 22 sata i traje do 4.30, 5 sati, govori Splićanka koja je osvojila gledatelje britkim jezikom. Najveća partijaner­ica među djevojkama u showu “Gospodin Savršeni”, Nandi Uzelac (29), tako je od izlazaka napravila unosan posao. Klub joj je dao novoopreml­jenu kuću u kojoj je živjela s drugim hostesama. - Ja sam bila jedna od glavnih kuharica. Preko dana kupale smo se na dubrovački­m plažama, a kako smo stekle puno prijatelja po Dubrovniku, mogle smo besplatno koristiti teretanu i saune za detoks. Predvečer počinje spremanje za posao. Od nas se očekivalo da se brinemo za fizički izgled. Osigurali su nam i prijevoz do kluba. Kad bismo došle tamo, raspodijel­ili su nas na pozicije. Ja sam većinom radila promo, dijelila sam ulaznice za besplatan ulaz, rekvizite, naočale, narukvice, logotipove... A bila sam zadužena za VIP stolove - opisuje Splićanka, koja je ljetos u klubu upoznala modela Naomi Campbell, pjevača Malumu, glumca Jeremyja Ironsa... Ne obazire se na negativne komentare jer si je od clubbinga sama platila školovanje i odjeću. - Sve je to moralno i legalno. No nije lagan posao. Na mjesec zaradim od 8000 do 11.000 kuna, a dobivala sam i provizije od rezervacij­e stolova od klijenata na koje sam pazila - kaže Nandi.

PAMET VAŽNIJA OD IZGLEDA

U “Gospodinu Savršenom” ne misli da su joj druge cure konkurenci­ja jer joj je od fizičke ljepote puno važnija, tvrdi, unutarnja. - Prijavila sam se jer je to bio moj osobni test. Test strpljenja, tolerancij­e i međusobnog uvažavanja. Htjela sam srušiti stereotip da se u ovakvom formatu ne mogu stvoriti i ljubav i prijateljs­tvo sa suparnicam­a - kaže Nandi, koju je Goran Jurenec (38) očarao osmijehom i pogledom. Najdulje je u vezi bila četiri godine, ali danas to smatra mladenačko­m pogreškom zbog koje je danas tako čvrsta. Splićanku zaustavlja­ju na ulici, trgovini, semaforu... i govore joj da je njihov favorit. - Društvene mreže, mobitel i forumi prepuni su pozitivnih reakcija na mene, čak me zovu i na kućni telefon. Govore mi: ‘Baš te gledamo, ti si kao pravi psiholog i sve si ih dobro prokužila!’ ili ‘Ovo je ona mala! Jesi dama, jesi lipa, ali što si pametna. Samo čekan tvoj komentar’ - prepričava. Što vidiš, to i dobiješ, popularna je narodna izreka. A takva je i Nandi, ista je i ispred i iza kamere. - Neke sam cure izravno kritiziral­a u lice. Bila sam brutalna, tako da je jasno koga baš ne preferiram. Ne mislim ništa loše, ali nisu profil osobe s kojima bih ulazila u dublji odnos - kaže.

ŽIVOT JOJ JE POPUT SAPUNICE

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Život joj je, tvrdi, poput sapunice. Nakon studija prava i medicine upisala je ekonomiju, a nakon showa nada se pisanju kolumni. Hostesirat će, kaže, sve dok joj netko ne ponudi posao u menadžment­u. Dotad će, tvrdi Splićanka, bolje raditi nego sjediti kod kuće.
Život joj je, tvrdi, poput sapunice. Nakon studija prava i medicine upisala je ekonomiju, a nakon showa nada se pisanju kolumni. Hostesirat će, kaže, sve dok joj netko ne ponudi posao u menadžment­u. Dotad će, tvrdi Splićanka, bolje raditi nego sjediti kod kuće.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia