24sata

TATA JE RA DA BIH JA

DIV IZ ZAPREŠIĆA Komnen Andrić uzgaja švicarske ovčare, u tri ujutro zna otići u ribolov, a u pregovorim­a s Dinamom odbio je ponudu - Mamića

-

Ispali smo od Portugala u četvrtfina­lu SP-a 2006. , a na povratku nas je u zraku zahvatilo nevrijeme - rekao je bivši engleski branič Rio Ferdinand i dodao: - Mislili smo da ćemo se srušiti. Vrištali smo, molimo smo se za naše živote. Neki od nas su čak i zaplakali od straha. Boston Celticsi su kao gosti u NBA ligi pobijedili Chicago Bullse 13377. Ovo je najteži poraz u povijesti kluba čiji je dres nosio najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan. Sedmorica igrača Bostona imali su dvoznamenk­asti učinak u ovoj povijesnoj pobjedi.

U posljednje smo vrijeme osjetno napredoval­i u izgradnji igre kroz vezni red.

U tome ranije nismo bili uspješni, rekao je Thomas Müller, koji je očito nakon niza

pritužbi napokon u dobrim odnosima s Nikom Kovačem. Igrači su zadovoljni jer

Niko u posljednje vrijeme manje rotira. Običnu vodu, molim vas, naručio je Andrić, udobno se smještivši u omiljeni kafić u Zaprešiću. - Samo običnu vodu pijem, ništa drugo. Ma, ja sam vam atipični nogometaš. Tako je počelo. Po pogledima ostalih gostiju znate da sjedite u društvu zvijezde. Pogledi ispod oka, pokazivanj­a kažirpstom... - Gdje si, Andra, što ima - dobacuje mu netko od gostiju. I tako svake dvije minute. - U Zaprešiću se osjećam kao kući u Baljevcu. Od kad sam ovdje nisam imao nikakvih neugodnost­i. Prijatelji i obitelj odgovarali su me od dolaska u Hrvatsku. Nije ni meni bilo svejedno, nisam znao što mogu očekivati. Znate koliko su složeni odnosi... A, nije baš ni lako doći iz centra Lisabona u Zaprešić, ha, ha... Ali, nisam pogriješio... Komnen je izuzetno fin i pristojan, Zaprešićan­i ga obožavaju, a takav pristup donio mu je i kapetansku traku. Uostalom, nikad prije njega niti jedan Srbin nije bio kapetan u HNL-u. A to dovoljno govori o kakvom se igraču radi. - Nakon treninga trener Toplak pozvao me na stranu i odlučio da budem kapetan momčadi. Vjerujte mi, naježio sam se. Prijelazni rok je bio u punom jeku, ali trener je odlučio da ću biti kapetan bez obzira na to što sam bio na izlaznim vratima - priča Andrić. A zadnji dan prijelazno­g roka - bomba! Stigao je poziv Zdravka Mamića i Andrić je u Maksimir stigao na pregovore.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia