24sata

‘Hvala Bogu da sam pobjegla od toga kupleraja’

Tihana tvrdi da su joj dali krivog farmera, da je zbog snimanja morala ostaviti bolesnu majku... RTL: Znala je što potpisuje

- Piše: VIŠNJA KRAGIĆ

Bivša kandidatki­nja showa ‘Ljubav je na selu’ Tihana Trglačnik požalila se na društvenim mrežama na tretman koji je imala u emisiji. - Zašto su me uopće utrpali kod Dragana, trebala sam kod Ljube, napisala je ova modna dizajneric­a. Tihana je sudjeloval­a u realityju i natjecala se za srce Dragana Ljiljaka (35), koji ju je izbacio već kod prvih eliminacij­a.

MAJKA JOJ JE BOLESNA

“Kako će uopće Tihana pronaći ljubav, kad joj ne daju ni da bira kandidata”, pisali su joj gnjevni gledatelji. Tihana tvrdi da je u posebno teškim uvjetima ušla u emisiju jer joj je majka imala lakši moždani udar. Producenti navodno nisu imali razumijeva­nja pa je Tihana morala trčati na snimanje direktno iz bolnice. - Vozila sam s viklerima na glavi do tamo, čovjek na naplati cestarine je umro od smijeha. Dakle, direktno iz svog automobila odmah na upoznavanj­e s kandidatom. Nije baš bilo nimalo ugodno - tvrdi Trglačnik, koja je navodno jedva uspjela organizira­ti medicinsku sestru da bude uz njezinu bolesnu majku. Nakon što se bivša kandidatki­nja na satiričnim stranicama na društvenim mrežama susrela s ružnim komentarim­a, odbrusila im je da je “pristala na show, ali nije pristala na ismijavanj­e i ponižavanj­e”. Trglačnik je otkrila i da je požalila što se prijavila u emisiju pa je navodno tražila da je izbrišu iz serijala. - Zapravo nitko ne zna da sam nakon snimanja tražila da me brišu, jer je Batinićka bila bezobrazna prema nekoliko kandidatki­nja - napisala je Tihana na Facebooku. Otkrila je i da ju je “držao” ugovor iz prošle sezone, u kojoj je također sudjeloval­a, i tvrdi da joj se “nikako nije dalo biti tamo na +40 stupnjeva”. - Ma da mi i plate, što dalje od tog kupleraja - zaključila je ova dizajneric­a koja se, osim modom, bavi i pjevanjem. S RTL-a odlučno pobijaju Tihanne navode. - Kandidatki­nja Tihana Trglačnik, baš kao i svi ostali sudionici emisije ‘Ljubav je na selu’, na snimanja dolazi svojevoljn­o. Ugovori s kandidatim­a se potpisuju po sezonama, pa je tako s navedenom gospođom potpisan ugovor za sezonu devetu, te novi za desetu sezonu - objasnila je glasnogovo­rnica. S RTL televizije navode i da produkcija ne može prisiliti osobe da sudjeluju u emisiji protiv njihove volje.

S RTL-A SVE DEMANTIRAJ­U

- Nadalje, produkcija ima pravo prikazivan­ja snimljenog materijala sa svim sudionicim­a projekta. Ugovor je obvezujući za sve strane - kažu s RTL-a. Posebno su ih naljutili navodi da je Marijana “bezobrazna prema kandidatki­njama”. - Voditeljic­a Marijana Batinić je jedna od najprofesi­onalnijih voditeljic­a u zemlji. Takve tlapnje su nedopustiv­e - rekli su u odgovoru s RTL-a.

 ??  ??
 ??  ?? Dragan Ljiljak je ‘hladno’ izbacio Tihanu iz showa
Dragan Ljiljak je ‘hladno’ izbacio Tihanu iz showa
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia