24sata

Glavna zvijezda ovog izdanja je potpuno novi Land Rover Discovery Sport. Riječ je o najnovijem­u britanskom automobilu koji je vrlo hrabra i uspješna kombinacij­a gradskoga SUV-a i čistokrvno­ga terenca.

-

Feng shui majstorica Aleksandra Dorann analizira sve znakove drevnoga kineskog zodijaka te donosi prognoze za Hrvatsku i svijet u kineskoj godini zemljane Svinje. Feng shui savjetnica Žaneta Ratković objašnjava kako će energija zvijezda utjecati na nas te izračunava Ki broj za 2019. Budući da je veljača mjesec zaljubljen­ih, samo u Astralu čitajte ljubavni horoskop. Novi Auto start donosi vam sve o novoj generaciji Porschea 911, koji je prije svega moderniji, atraktivni­ji i brži, a uopće neće imati atmosfersk­e motore. Otkrivamo kako je po pustinjsko­me pijesku i ulicama Abu Dhabija voziti najnoviji Audi e-tron ili po afričkome pijesku novi Citroën C5 Aircross. Na europskom tlu isprobali smo i novi Seat Tarraco, najbolji španjolski auto ikad, te svestrani Opel Combo. Ističemo temu o tome koji su najsigurni­ji automobili u 2018. godini, prema Euro NCAP-u, a tu je i istraživan­je o tome koje automobile zapravo kupujemo, ako izuzmemo državne i kupnje pravnih osoba. Nakon svih popisa i istraživan­ja donosimo vam i testove najnovijih automobila koji su stigli na hrvatsko tržište. Testirali smo novi, impresivan Ford Focus, odmah nakon osvajanja prestižne titule HR auta 2019. Nakon svega toga bacili smo se na istraživan­je novog prijedloga Zakona o prometu, koji bi trebao pozitivno utjecati na kaotične situacije na hrvatskim cestama! Otkrivamo koji su modeli automobila najprodava­niji diljem svijeta. Imamo ponešto i za ljubitelje dvaju kotača – naš Moto start.

 ??  ?? JoomBoosov­i youtuberi Nika Pavičić i Borna Rastović u ovom su broju prvi put progovoril­i o tome kako su se na JoomBoosu zaljubili, a mladi zaručnici, joomboosov­ci Leon i Monika, s fanovima su podijelili tajne svoje uspješne veze.
JoomBoosov­i youtuberi Nika Pavičić i Borna Rastović u ovom su broju prvi put progovoril­i o tome kako su se na JoomBoosu zaljubili, a mladi zaručnici, joomboosov­ci Leon i Monika, s fanovima su podijelili tajne svoje uspješne veze.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia