24sata

TROJE DJECE ODGAJALA JE KRAJ TRUPLA SVOJE SESTRE

Jasmina Dominić nestala je 2000. Imala je 23 godine. U subotu su je našli u zamrzivaču u hodniku sestrine obiteljske kuće. Ukućani su svakodnevn­o ovuda prolazili...

- Pišu: D. PLANTAK, B. BLOTNEJ

Nevjerojat­no, prolazio sam pokraj tih zamrzivača, od kojih je jedan bio u podrumu, a drugi ispod stubišta za potkrovlje. Ništa nisam slutio, ispričao je zgroženo Antun Molnar, susjed nesretne Jasmine Dominić, čije je truplo pronađeno u subotu oko 11 sati u zamrzivaču obiteljske kuće u međimursko­m Palovcu. Jasmina je nestala u kolovozu 2000. Imala je svega 23 godine te je, prema informacij­ama koje je imala obitelj, otišla raditi u Francusku. Kako se kasnije nije javljala, pomislili su na najgore, no nestanak su prijavili tek 16. kolovoza 2005.

NE ZNAJU KAKO JE UBIJENA

- Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojemu je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacij­a o njoj - rekao je 2011. za Večernji list Martin Dominić, otac nestale djevojke. Samo mjesec dana ranije do njega je došla policajka koja ga je pitala je li se možda javila. Slomljeni Martin joj je samo odgovorio da nije. Pronalazak tijela kćeri nije doživio jer je preminuo prije nekoliko godina. Kako je napisalo Državno odvjetništ­vo, zbog sumnje za ubojstvo sestre, policajci su uhitili Smiljanu Srnec Dominić (45). Iako još ne znaju kad je točno usmrtila Jasminu, na svojim stranicama su napisali da je njezino tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanj­e u hodniku prizemlja obiteljske kuće. Kraj nje su svakodnevn­o prolazili njezin muž, troje djece i zet, kojima uopće nije bilo na pameti da se na svega nekoliko metara od njih nalazi tijelo tete i šogorice. S obzirom na datum nestanka Jasmine, jedino bi se je mogla sjećati najstarija nećakinja, koja je tad bila malo dijete. No što je točno motiv za ubojstvo, za koje službeno sumnjiče Smiljanu, istražitel­jima ostaje nepoznanic­a. Kako je žena preminula, odgovore bi trebali dati patolozi Županijske bolnice Čakovec. Ondje će ujedno provesti i DNK testiranje te provjeriti pripada li Jasmini. - Osoba je u takvom stanju kakvom je. Nije se još otopila škrinja i identitet još nije utvrđen - rekao je Ivan Sokač, načelnik PU međimurske.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia