24sata

MILEY CYRUS NA KOKI JAŠE NA WOODSTOCK

-

Od najvećeg festivala u povijesti, legendarno­g Woodstocka, prošlo je 50 godina. Organizato­ri su to odlučili dostojno proslaviti. Okupili su najveće estradne zvijezde i najavljuju pravi spektakl... Svoj dolazak na festival neobičnom objavom na društvenim mrežama najavila je pjevačica Miley Cyrus (26). - Woodstock, dolazim! Evo me na velikoj koki - objavila je pjevačica. A da sve prođe što autentični­je, pobrinut će se Michael Lang (75), jedan od originalni­h organizato­ra. - Festival će biti između 15. i 18. kolovoza. Dogovorili smo zasad ukupno 40 izvođača. Bit će tu nešto rocka, nešto hip-hopa, jazza... Ponešto za svakoga - rekao je Lang i nastavio: - Cover bendovi svirat će hitove izvođača s originalno­g Woodstocka kako bi im odali počast. Bit će tu malo Janis Joplin, malo Joea Cockera, malo Jefferson Airplanea. Jedan od noviteta, koji je neke oduševio a neke naljutio, je luksuzni smještaj. Organizato­ri su najavili kako će za one dubljeg džepa biti dostupan glamping, što je, za obožavatel­je originala, svetogrđe. - Woodstock je valjanje u blatu, a ne fine posteljine - pišu obožavatel­ji. Osim Miley Cyrus, nastupe su potvrdili Ringo Starr (78) i Carlos Santana (71). Tko želi ići, neka požuri, kažu organizato­ri, jer ostalo je samo malo više od 20 posto ulaznica u slobodnoj prodaji... Želim živjeti, a ako umrem, što sad, rekao je Antonio Banderas (58). Američki glumac je prije dvije godine doživio infarkt i drastično promijenio način života. - Prestao sam piti i pušiti, počeo sam se zdravo hraniti i uzimao sam lijekove koje su mi liječnici prepisali - kaže Banderas. Priznao je kako mu nedostaje stari život te se često vraća na posao. - Ponekad se žalim da moram stati, no nakon dva dana želim se živ pojesti - rekao je. (rš)

 ??  ?? Posljednja, osma sezona ‘Igre prijestolj­a’ dolazi tek za mjesec dana, a fanovi su već ‘pograbili’ sva crna vina posvećena popularnoj seriji. - Za svega 130 kuna možete piti kao pravi kraljevi - izjavili su proizvođač­i koji su izbacili i liniju bijeloga vina koje je još u ponudi. Uz svaku kupljenu bocu obožavatel­ji dobiju otvarač za boce ‘Igre prijestolj­a’ gratis. (rš)
Posljednja, osma sezona ‘Igre prijestolj­a’ dolazi tek za mjesec dana, a fanovi su već ‘pograbili’ sva crna vina posvećena popularnoj seriji. - Za svega 130 kuna možete piti kao pravi kraljevi - izjavili su proizvođač­i koji su izbacili i liniju bijeloga vina koje je još u ponudi. Uz svaku kupljenu bocu obožavatel­ji dobiju otvarač za boce ‘Igre prijestolj­a’ gratis. (rš)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia