24sata

SUPER LJETO

-

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Unutarnja snaga će vam omogućiti da se dobro osjećate sami sa sobom, a potom bez teškoća uspijevate u onome što ste naumili. Sreću zbog romanse s osobom koju susrećete željet ćete podijeliti sa svima, no bolje je da je prešutite.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Dan će biti intenzivan na društvenom planu. Širit ćete pozitivnu energije, tražit ćete ljude i oni vas. Predstoji vam razgovor o novcu, ulaganjima, posudbi ili zajmu. Dogovor koji postignete mogao bi biti povoljan. Ne zanemarujt­e partnera. Barem danas imate više vremena pa nadoknadit­e propušteno.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Javno ćete izraziti svoje mišljenje o svemu što vas okružuje pa vaša nepromišlj­enost može uvrijediti blisku osobu. Ako je i sama tvrdoglava, očekujte zahlađenje odnosa ili prekid komunikaci­je. Provjerava­jte ono što radite, u stanju nemira moguće će su greške, čak i sitnije ozljede.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Jarci u braku rješavat će partnerove probleme, pomagati starijima u kućnim poslovima ili savjetovat­i prijatelje. Ostavite vremena i za odmor. U posljednje vrijeme previše ugađate drugima. I previše radite. Ako ste na ljetovanju, sjajno ćete se provesti. Neki među vama putovat će u inozemstvo.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Vlastitim ćete snagama postići mnogo i nećete posustajat­i pred teškoćama. Shvatit ćete što trebate učiniti i na koji način izići nakraj s onim što vas opterećuje. Krećete li na put, predstoji vam ugodno iznenađenj­e. Moguć je posjet drage osobe.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Ne obazirite se na trenutačna ograničenj­a, početne neuspjehe ili razilaženj­e s dojučerašn­jim istomišl jenicima. Imate razloga biti zadovoljni, a to će i vrijeme pokazati. Ljubomorni ste i nesigurni u partnerove osjećaje. Ako vas traži više slobode, dajte mu jer ste ga počeli gušiti zahtjevima - popustite malo!

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Iako povremeno nailazite na objektivne okolnosti koje usporavaju izvršenje planova, nemate razloga za nezadovolj­stvo. Najveća zapreka zapravo se nalazi u vašoj glavi. Zanimljivi razgovori, susreti i kave u gradu obilježit će dobar dio dana mlađih Škorpiona.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Komunikaci­ja s partnerom neće biti najbolja. Previše ćete ustrajati na ispravnost­i svojih postupaka, ne misleći pritom da možda niste u pravu. Nemojte nasjedati situacijam­a u koje nemate potpuni uvid i vodite računa da o svojoj intimni ne pričate pred drugima! Krenite ranije na počinak, treba vam odmora.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Potreba za drukčijim iskustvima i novim izazovima mogla bi vas skrenuti na stranputic­u. Ako već niste sigurni što želite, budite sigurni u ono što ne želite. Moguće nesporazum­e u odnosu s partnerom i članovima obitelji rješavajte hladne glave.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Odmorite se od napornog tjedna, pronađite ljude koji vas smiruju. Bračni parovi koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za mnoge probleme u razgovoru s prijatelji­ma, rođacima ili roditeljim­a. Uz njihove savjete i problemi će biti manji. Odlazite li na put, vodite računa o prtljazi, novcu i dokumentim­a.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Partner bi se mogao osjećati zanemareni­m i opterećeni­m obavezama. Imate sve manje vremena za zajedničke intimne trenutke, a to drugoj strani nedostaje. Pokušajte naći vrijeme samo za vas dvoje. Posvetite dan poslovima koje ne stignete obaviti tijekom tjedna.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Iscrpljiva­t će vas brojne društvene obaveze. Nećete se moći opustiti, često ćete šutke trpjeti kako druge ne biste povrijedil­i. Budite oprezni s novcem, informacij­ama i tuđim tajnama. Vaše skrivene simpatije prema osobi iz kruga prijatelja neće promaknuti partneru, što može biti povodom za svađe.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia