24sata

‘Nives, lijepa si, ali ovo je neukusno...’

NAPALI JE Ljeto želi provesti u badiću, a pratitelji joj govore da pretjeruje

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Neukusno je biti u kupaćem kostimu? Bi li mi pliz poslala sliku tvog beach outfita jer očito negdje griješim, branila se Nives Celzijus (37).

Na društvenim mrežama pohvalila se fotografij­om u kupaćem kostimu. I dok je većina obožavatel­ja takve slike jedva dočekala, bilo je i onih koje su ih ocijenile drukčije.

- Lijepa si žena, ali ovo je, moram reći, strašno neukusno. Al’ ako vi kažete da je to ‘segment poslovanja’, onda je to u redu - napisala joj je pratitelji­ca na društvenoj mreži. Sudeći po odgovoru, kojem je Nives poziva da pokaže kako ona izgleda u kupaćem, komentar se pjevačici i spisatelji­ci nije svidio. Uslijedili su i drugi. “E Nivesice, Nivesice žalosna ti majka .... imaš žensko dijete”, pisali su joj, a na njezinu objavu “Kad bih bar mogla ne izlazit iz kupaćeg kostima”, uslijedilo je “Pa i ne izlaziš iz kupaćeg... teškoga života. Al ok, bar možeš čitati hrpu krkana kak fappa na tebe. Uh kako si dobra”. Kako god, Nives odjevena ili u kupaćem kostimu nikog ne ostavlja ravnodušni­m. Nerijetko je u noćne sate obožavatel­ji obasipaju porukama, neki je pokušavaju i nježnostim­a osvojiti, pa joj udvarači šalju i pjesničke stihove.

- Što se muškaraca tiče, bitno mi je da se osjećam ugodno, opušteno i da me nasmijava. Smetaju me neka nadmetanja u odnosu, a često, nažalost, muškarci osjećaju potrebu da se natječu sa mnom, što mi je u ovim godinama naporno i odbojno - otkriva Nives, koja priželjkuj­e okušati se u još jednoj, dosad nepoznatoj sferi - filma. Dosad je odigrala i kazališne uloge, kao i one u serijama. Zaželjela se, rekla je, glume, pa mašta i o pozivu na film. Do ponude priuštit će si dulji ljetni odmor.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia