24sata

IVAN MEŠTROVIĆ: PERO JE BOLJI IGRAČ NEGO VOZAČ

GOLGETER Bočkaj je bio jedan od boljih protiv Intera. Zabio je sjajan solo gol, a Osijek je na kraju slavio preokretom

- Piše: ANTONIO BEVANDA

OPET NESREĆA

Petar Bočkaj još jednom je pokazao da nije baš dobar vozač. Igrač Osijeka je u subotu imao drugu prometnu nesreću u samo pet mjeseci. Nakon što je u ožujku u alkoholizi­ranom stanju skršio benzinsku pumpu, Pero je ovaj put ipak nešto bolje prošao.

Naime, igrač Osijeka zabio se u drvo koje je silinom udarca iščupao iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je bio parkiran kraj popularne osječke Šibicare.

- Pero je definitivn­o bolji nogometaš, nego vozač - rekao nam je predsjedni­k Osijeka Ivan Meštrović u malo šaljivom tonu, a onda nastavio ozbiljnije: - Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti. Vozi jake automobile. Nećemo ga kazniti zbog ove nesreće, nije se ogriješio o klupski pravilnik i nije vozio u alkoholizi­ranom stanju. Ovakva nesreća može se dogoditi svakome od nas, a ona prva koja je bila na pumpi, može se dogoditi samo rijetkima. Tad smo ga kaznili, sad nećemo. Bočkaj mora paziti.

S Bočkajem je tijekom nesreće u automobilu bio i suvozač, a sve se dogodilo u osječkoj Reisnerovo­j 111, u širem centru grada. Bočkaj je vozio isti onaj bijeli Mercedes s kojim se prije nekoliko mjeseci zabio u izlog benzinske postaje. No, to ga nije spriječilo da briljira na utakmici s Interom. Osijek je u 3. kolu slavio 3-1, a upravo je Bočkaj pokrenuo preokret domaćina u 68. minuti sjajnim solo golom te tako poništio prednost koju je stvorio Serderov u prvom poluvremen­u. Već u idućoj akciji Kleinsheis­ler je zabio za 2-1, a u 75. priča je bila gotova nakon što je konačnih 3-1 postavio Mance. Osječane sada čeka paklen raspored. Prvo im u Gradski vrt stiže Dinamo, zatim idu na gostovanje Rijeci, a onda će ugostiti Hajduk. Sve te tri momčadi još ne znaju za poraz.

 ??  ?? Bočkaj se automobilo­m zabio drugi put u nekoliko mjeseci
Bočkaj se automobilo­m zabio drugi put u nekoliko mjeseci

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia