24sata

Osvetio se jer su ga pretukli u klubu: Ubo redara nožem u vrat

-

H. M. (24), koji radi kao redar u noćnom klubu u Sinju, verbalno se sukobio s mladićem (18). U jednom trenutku mladić je izvukao nož i redara ubo u vrat.

Iz splitske policije priopćili su kako su jučer oko 4.45 sati dobili dojavu da je u Glavičkoj ulici u Sinju ispred noćnog kluba teško ozlijeđen 24-godišnjak. U iznimno teškom stanju mladića su prevezli u splitsku bolnicu, gdje je hitno operiran. Također, policija je priopćila da je uhitila muškaraca kojeg dovode u vezu s napadom. Policajci su ispitali sve očevice napada na redara te će nakon kriminalis­tičkog istraživan­je biti poznati detalji napada. Neslužbeno, piše Slobodna Dalmacija, mladić (18) ubo je redara nožem iz osvete. Naime, tijekom vikenda početkom srpnja 18-godišnjak je bio jedan od gostiju istog noćnog kluba, a izlazak je okončao neposredno pred zoru na Hitnoj pomoći KBC-a Split.

- Govorio je da je dobio batine oko dva-tri sata iza ponoći u klubu u kojem je bio cijelu večer i iz kojeg je nakon toga izbačen. Išao je na Hitnu jer se žalio da ima ozljede zato što su ga tukli po glavi dok je bio na podu. Rekao je da je prijavio policiji da su ga istukla trojica redara - kaže muškarac za Slobodnu. Kad je mladić stigao u bolnicu, zbog ozljeda glave pozvan je dežurni neurokirur­g koji ga je pregledao. Liječnik je ustvrdio da se radi o lakšim ozljedama lica i tjemena te mladić nije zadržan na liječenju. O svemu je obaviješte­na i splitska policija, ali nije poznato jesu li saznanje proslijedi­li sinjskim kolegama te nije poznato je li pokrenuta istraga. (ds)

 ??  ?? Mladić je početkom srpnja policiji ispričao da su ga tukla tri redara
Mladić je početkom srpnja policiji ispričao da su ga tukla tri redara

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia