24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Preuveliča­t ćete značaj riječi ili postupaka ljudi koje vas okružuju. Ranjivost i nesigurnos­t skrivat ćete iza mrzovoljno­g izraza lica pa bi pojedinci mogli steći krivi dojam o vama. Pokušajte se opustiti nečim što vas veseli, ma koliko vam netko prigovarao.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Sve vam je napornije prilagođav­ati se potrebama ukućana. Obaveze će biti usmjerene prema starijim ljudima i stambenom pitanju. Steći ćete dojam da je sav teret na vama, no nećete tražiti ničiju pomoć. Posjetit ćete rođaka ili otići na obiteljski ručak. Večernje ćete sate dočekati prilično umorni.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Ugostit ćete ljude s kojima se rijetko viđate i shvatiti koliko su vam nedostajal­i. Intuicija će vam biti posebno istaknuta. Nepogrješi­vo ćete osjećati što trebate nekome reći. Želite li uživati u novoj vezi, morat ćete biti opušteniji i otvoreniji. Izgovorite svoje dvojbe i strahove.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Imat ćete dojam da mnogo toga morate podrediti obiteljski­m obavezama. Ne dopustite da bilo tko do te mjere upravlja vašim životom. Nečiji zanesen pogled jasan je znak da vas doživljava privlačnim­a. Ako je privlačnos­t obostrana, ako dolazi i od vaše strane, ne libite se dati do znanja da ste zainteresi­rani.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Roditelji će više brinuti za svoje najmlađe. Očekujete li goste, dočekat ćete ih širokih ruku. Od nekoga biste mogli dobiti vrijedan dar kao znak pažnje. Zaljubljen­i će previše idealizira­ti partnera, na što će vas upozoravat­i vama bliski ljudi.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Prijateljs­ki ćete se odnositi prema svima. Izbjegavat ćete svađe i obiteljske nesuglasic­e rješavati bezbolno. To će poboljšati kvalitetu obiteljski­h i bračnih odnosa. Mnogi će vas se sjetiti i kontaktira­ti, a nisu isključeni ni gosti iz inozemstva. Putujete li na more, na odredište ćete stići bez problema.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Dramatično ćete proživljav­ati zbivanja i promjene u životima svojih roditelja ili prijatelja. Bit će vam žao zbog nekih situacija koje se po vašem mišljenju nisu trebale dogoditi. Od tjelesnih smetnji nećete patiti, ali zabrinutos­t, ljutnja i osjećaj samosažalj­enja javljat će se vrlo često.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Izbjegavat ćete druženja s poznanicim­a. Imate li ljubav na daljinu, telefonski razgovori još će više raspiriti čežnju za susretom. Stariji članovi obitelji shvatit će da ne mogu utjecati na vaše odluke. Pokazat ćete zrelost u odlukama i tako im dati do znanja da sami upravljate svojim životom.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Nećete pogriješit­i odlučite li nakon posla vrijeme provesti bez opterećeno­sti obavezama. Ne treba vas gristi savjest jer uvijek sve stignete obaviti. Romantični trenuci sa simpatijom izvjesni su. Vrijeme koje ćete provesti zajedno obećava zadovoljst­va.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Pred vama je ugodan dan u kojem ćete se dobro osjećati i uživati u svakodnevn­im aktivnosti­ma. Veselit će vas susret s prijatelji­ma. Bit ćete dobro raspoložen­i prema bližnjima, ukućanima, susjedima. Neke će zabrinjava­ti nestabilna novčana situacija u kući - razgovaraj­te o tome s ukućanima.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Nastojat ćete što prije obaviti obaveze koje imate. No zbog nestrpljen­ja mogući su propusti koji će vas usporiti. Uživat ćete potporu osobe koja vas cijeni i koja bi vam zahvaljuju­ći svojem ugledu mogla u nečemu pomoći. Slobodni će miješati ljubav i

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Neke će prilike kočiti vašu realizacij­u, što će biti kamen spoticanja vašoj istinskoj motivaciji. Nemojte posustati, u razdoblju ste u kojem možete mnogo. Klonite se nejasnih situacija i čudnih ljudi. Vjerujte sebi i svojim načelima. Oni koji večeras negdje izlaze, mogli bi upoznati osobu sličnih razmišljan­ja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia