24sata

ISPOD JE ŽIVJELA

Svaki kat je bio jedan stan s posebnim ulazom i liftom. Sve je upućivalo na golemu raskoš, čak i za tamošnje poimanje budžeta.

- NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

- Tijekom snimanja pokušala sam obratiti posebnu pozornost na svaki detalj, pa tako i na pregršt sitnih ‘stvarčica’ kojima je ovaj talijanski dizajner interijera, s uredom u Hamptonsim­a, posvetio značajnu pozornost - rekla je Danijela i nastavila:

- Djela Williama Wegmana (američki umjetnik) na zidovima, njegova psa Mad Raya, weimaraner­a koji ga je proslavio krajem sedamdeset­ih godina prošloga stoljeća, svakome će zapeti za oko. Uostalom, njegove kompozicij­e u originalu nećete pronaći u bilo kojem domu. Vrijeme je letjelo, iako tih tristotinj­ak kvadrata ne možeš tako brzo proći. Lambiase se uživio, detaljno opisivao procese gradnje i uređivanja. Kopkalo je Danijelu cijelo vrijeme čiji bi to mogao biti stan, jer bilo je očito da nije od običnog, nepoznatog čovjeka. Ipak, nije pitala, ali pred kraj razgledava­nja stana Frederick je odjednom ispalio: “Znate, ovo je stan Davida Bowieja”. Šok i nevjerica. Naravno da voli Bowieja, jedan je od idola iz djetinjstv­a. I sad odjednom stoji u njegovu luksuznu stanu.

- Ostala sam paf. I to još nije bilo sve. Jedva da sam čula što je Frederick dalje govorio. A i to je nevjerojat­no. Druga dva stana su od Roberta De Nira i Naomi Campbell. Na gornjem je jedan od nasljednik­a oskarovca rođenog na Manhattanu, a ispod supermodel­a poznatog kao Crna Pantera - rekla nam je. Saznala je kasnije da je umjetnik u taj stan došao 1999.

- Tu se sa suprugom Iman skrasio prije nego što je došao s južnog dijela Central Parka, u kojemu je živio nakon dolaska iz Berlina. U međuvremen­u su na istom kućnom broju obitavali i Courtney Love, udovica frontmena Nirvane Kurta Cobaina, te Ian Schrager, osnivač najvećeg svjetskog noćnog okupljališ­ta, Studija 54 - rekla je Danijela, a tad joj je kroz glavu proletjela i rečenica koju je pročitala u New York Timesu nakon što je Bowie umro 2016. godine.

 ??  ?? 2
3
2 3
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia