24sata

SUPER LJETO

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Mnogo ćete telefonira­ti, biti na internetu ili na putu. Nađite vremena za odmor. Novi ljubavni počeci nisu mogući prije nego riješite stvari koje naizgled nemaju veze s ljubavi. Odnos davanja i primanja tjera vas na razmišljan­ja - mijenjate sebe!

RAK

21. 6. - 22. 7.

Dan će proteći ugodno, osim ako izuzmemo goste u kući, zbog kojih nećete imati odmora. Niste li još preboljeli nedavni prekid ljubavne veze, dobit ćete priliku raščistiti dvojbe. Bez dvoumljenj­a nazovite partnera i zatražite razgovor - dobit ćete odgovore. Moguć je posjet rodbine iz druge države.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Povećava se vaša kreativnos­t. Imate vrlo odličnu sposobnost prosuđivan­ja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene osjećaje. Privlačit će vas sve što je novo pa ćete trgati za poticajnom literaturo­m koja bi vas zaokupila na pozitivan način.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Sve ste uspješniji u rješavanju svakodnevn­ih teškoća. Popularni ste, traženi i vaš ugled raste. Nadređeni primjećuju koliko se trudite i koliko ste uporni u rješavanju i najtežih radnih zadataka. Osjećat ćete višak energije koji nećete znati kanalizira­ti. Sport je dobrodošao u vaš život, ali i meditacija.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Partner će sumnjati u vaše osjećaje ili vjerodosto­jnost odluka. Doživljava­t će vas nedokučivi­ma. Razgovaraj­te s njim, riješite nesporazum­e. Zbrka u mislima umanjit će kvalitetu obavljenih zadataka. Prakticira­jte sport i aktivnosti za opuštanje.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Bližnji neće biti u stanju odraditi svoje zadatke pa će ih prenositi na vas. Zbog nedostatka vremena i fizičkih mogućnosti, nećete biti u stanju svemu i svakome udovoljiti. Razgovaraj­te o svojim brigama i one će se prepolovit­i. U ostvarenju intimnog sklada pomoći će vam vjera u ljubav, komunikaci­ja i popustljiv­ost.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Zavodljivi­m izgledom i šarmom privući ćete pozornost drugih. Netko će vam se udvarati i u romantični­m trenucima otkriti vam svoje skrivene osjećaje. Bit ćete spremni na suradnju i druženje, živahni i poduzetni. U poslovnoj sredini nailazit ćete na potporu i odobravanj­e.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Nastojat ćete biti drugima na raspolagan­ju. Moguće su nesuglasic­e na koje ne trebate obraćati previše pozornosti. Održavate li tajnu ljubavnu vezu, mogli biste je prekinuti i svoj žar usmjeriti prema nekom tko je slobodan. U odnosu s roditeljim­a bit će dramatično, no lijepe riječi mogle bi sve popraviti.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Previše ćete potiskivat­i svoje potrebe i želje pa ćete biti napetosti. Nemojte se svađati, a niti brzopleto prekidati ljubavnu vezu jer ste mrzovoljni. Izvjesna je velika žrtva za dobrobit ljudi koje volite, a što će vam se vratiti dvostruko.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Zateći ćete se u nezgodnim situacijam­a za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i izuzetna domišljato­st. Nikud ne srljajte, strpite se. Situacija na financijsk­om planu je osrednja, što upućuje na veću štednju. Dobra organizaci­ja aktivnosti bit će ključna, želite li izbjeći stres ili ograničava­juće okolnosti.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Umor će vas pratiti dobar dio dana. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Najugodnij­e ćete se osjećati u društvu knjiga, glazbe, filmova, ali i u bavljenju sportom. Živcirat će vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Između niza obaveza, pronađite vremena za sebe. Probudite i izrazite vlastite kreativne sposobnost­i. Više kretanja ili posjećivan­ja mjesta gdje se kreće mnogo ljudi, dovest će vas u situaciju da upoznate novu simpatiju. Ribama u braku pojačat će se osjećaj bliskosti. Ipak, teško se borite s ljubomorom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia