24sata

PRINCA CHARLESA ZOVU U NOVI ‘JAMES BOND’...

-

Piše: KARLA RUMORA

Kad je u lipnju princ Charles (70) posjetio set, raspravlja­lo se o tome da ga pozovu da bude dio novoga filma o Jamesu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski The Sun.

Sin engleske kraljice Elizabete II. (93), Charles, mogao bi se malo udaljiti od kraljevski­h obveza. Producenti i redatelji novoga filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva “Bond 25”, nadaju se kako će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom. Njegovi sinovi, princ William i Harry, već su se okušali u glumi. Imali su ulogu u filmu “Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi”, ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. Na društvenim mrežama fanovi kraljevske obitelji šale se kako su trebali dati ulogu bivšoj glumici Meghan Markle (38) jer ipak u tome ima iskustva. Elegantnog i šarmantnog Bonda po posljednji će put glumiti Daniel

MORA ODLUČITI

Craig (51), a partnerica će mu i ovoga puta biti Lea Seydoux (33). Iako se naveliko nagađalo tko će ga zamijeniti kad “ode u mirovinu”, bilo je pravo iznenađenj­e kad se saznalo da će to biti žena - Afroamerik­anka Lashana Lynch (31). Filmsku ekipu na setu stalno prate razni problemi. Eksplozija u lipnju uništila je dio krova studija i djelići su pogodili člana ekipe. Osim toga, snimanje scena pucanja odgođeno je jer je Craig ozlijedio gležanj u svibnju i morao je na operaciju.

 ??  ?? Redatelji se nadaju kako će princ
prihvatiti njihovu ponudu
Redatelji se nadaju kako će princ prihvatiti njihovu ponudu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia