24sata

KAKO SAM UPOZNAO HRVATS KE LJEPOTE

POSJETILI ZNAMENITOS­TI Neil Patrick Harris uživa na Hvaru sa suprugom Davidom i djecom. Bili su u kazalištu, a s njima je išao i gradonačel­nik Novak

- Piše: KARLA RUMORA

Nakon Demi Moore (56), Jona Bona Jovija (57) i princa Alberta II. od Monaka (61), na Hvaru uživa i megapopula­rni američki glumac Neil Patrick Harris (46).

Nakon što su ga fotoreport­eri prije nekoliko dana “ulovili” kako na jahti u Saint Tropezu izmjenjuje nježnosti sa suprugom Davidom Burtkom (44), glumac poznat po ulozi Barneyja Stinsona iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”, došao je i u Hrvatsku. Dečki su posjetili hvarsko kazalište, a razgledava­li su ga s gradonačel­nikom grada Rikardom Novakom. - Prijatelji su me nazvali i rekli da imaju neke goste te bih li im mogao pokazati kazalište. Naravno da sam pristao i ponudio se da budem domaćin, ali to bih učinio i da nisu bili ‘slavni’, nego

‘obični’ turisti - rekao je Novak za 24sata i nastavio: - Nismo dugo ostali, nekih 20-ak minuta. Došli su oko 21 sat i bili oduševljen­i kazalištem jer je staro 400 godina. Ipak su oni glumci i u to se razumiju. Gradonačel­nik nam je priznao kako nije znao da se radi o popularnom glumcu, tako da je tijekom razgledava­nja bio opušten. Tek kad je došao kući, saznao je kome je pokazivao kazalište. Nakon toga je Harris s prijatelji­ma i suprugom otišao na večeru u restoran Gariful, na čijim je stranicama osvanula fotografij­a s poznatim glumcem.

- Vaš omiljeni holivudski televizijs­ki glumac nas je posjetio - napisali su. Ondje ih je ugostila Sanela Diana Jenkins, milijunaši­ca i humanitark­a bosanskohe­rcegovačko­g podrijetla. Iz restorana su nam potvrdili kako je par odsjeo u njihovoj Vili Gariful, ali i da svaki dan posjećuju istoimeni restoran.

- Neil Patrick ostaje još nekoliko dana kod nas. Odsjeo je u našoj vili i svaki dan jede u našem restoranu - kratko nam je rekao vlasnik Ivan Gospodneti­ć. Lokalci su nam ispričali da je Harris proteklih dana sa suprugom i njihovo dvoje posvojene djece, osmogodišn­jim blizancima Harper Grace i Gideon Scott, obilazio Hvar. Prije najsunčani­jeg otoka u Hrvatskoj, Harris je s obitelji posjetio Veneciju. Ondje su mu mališani “izmuzli” sladoled, a nisu mu odoljeli ni roditelji.

 ??  ?? Osoblje restorana fotografir­alo se s glumcem (desno)
Osoblje restorana fotografir­alo se s glumcem (desno)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia