24sata

‘NEMAM VIŠE NI TRUNKE SNAGE, OVO JE BILO LUDO’

-

PJEVAČICA COLONIJE NIJE SE UPLAŠILA

Piše: MAURO PALISKA

Prošlo je vrijeme kad sam morala objašnjava­ti da Indira više nije u Coloniji i da sam sad ja. Nakon dvije godine je već jasnije ljudima, rekla je Ivana Lovrić (27) dok ju je Juraj Šebalj (43) “vozao” po karting stazi u Novome Marofu.

Pjevačica je prije dvije godine naslijedil­a Indiru u Coloniji, a nedavno je predstavil­a i novi hit “Bésame”, koji je i otpjevala u novoj epizodi serijala “Zvijezde vrište”, koji izlazi svake srijede na YouTube kanalu 24sata. Osim svoje pjesme, Šebalju je zapjevala i hit Miše Kovača “Ako me ostaviš”, a on je u maniri pjevača od oduševljen­ja podigao ruke. Ivana je, uz pjevačku karijeru, završila i studij elektroteh­nike te napravila nekoliko aplikacija, što je Šebalja poprilično iznenadilo. - To je najbolji fakultet ikad, bile smo samo tri žene na godini i uvijek smo si držale leđa, kako to žene i rade - rekla je. A onda je uslijedio i zadatak. Juraj je Ivani dao papir i dva flomastera, a ona je trebala nacrtati njih dvoje dok je on jurio zavojima.

- Ajme meni, ajme meni - ponavljala je pjevačica, a Šebalj ju je smirivao kako je to samo dio posla. Na kraju je ipak morao stati jer je pjevačici bilo loše, ali zadatak je uspješno ispunila.

- Stoički si to podnijela, dobra si bila - pohvalio ju je Šebalj. - Više nikad neću gledati tvoju emisiju jer si me ovako provozao. Nemam više kapi snage. Kosa mi je skroz mokra, kao da sam se tuširala - odgovorila mu je Ivana.

 ??  ?? Šebalj kaže da se Ivana dobro držala u njegovoj ludoj vožnji
Šebalj kaže da se Ivana dobro držala u njegovoj ludoj vožnji

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia