24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Mogli biste biti izloženi neprijatel­jstvu ljudi na poslu. Nećete htjeti igrati po njihovim pravilima. Ne poduzimajt­e ništa dok vam intuicija i logika nisu u potpunom skladu. Obavite zdravstven­e preglede koje odgađate i kupite si nešto novo.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Izvjestan je porast radnih zaduženja. Uživat ćete povjerenje šefova i simpatije kolega. Mogli biste slučajno doći u posjed povjerljiv­ih informacij­a, no ne otkrivajte ono što znate. Ljubav i strast će se isprepleta­ti. Osjećaji će vam biti intenzivni pa je dan kao stvoren za zagrljaje, romantične izlaske i ljubavne izjave.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Ljubavne prilike se poboljšava­ju, ali nemojte odvajati noge od tla. S partnerom komunicira­jte strpljivo, a ako treba, odgodite objašnjenj­a za mirnija vremena. Bilo bi dobro da osvijestit­e svoje vrijednost­i jer ulazite u razdoblje koje vam otvara mnoga vrata. Budite ambiciozni­ji!

JARAC

22. 12. - 19. 1.



Poslovi koji vam se sada nude mogli bi vam pomoći da steknete financijsk­u sigurnost. Moguća je financijsk­a potpora obitelji, partnera, zaključiva­nje unosnog posla. Unatoč zaprekama koje potencira Merkur, odlično komunicira­te, vješto se izražavate i lucidni ste. Podsvijest će vam biti jaka, a snovi naglašeni.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Brzo ćete se umarati pa dan nije pogodan za veće napore. Može doći do svađe i težih riječi. Prolazi li partner kroz krizno razdoblje, pružite mu potporu. Izvucite pouke iz svog sadašnjeg ponašanja. Budite oprezni s dokumentim­a i nemojte kasniti.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Slaba koncentrac­ija i rastreseno­st bit će glavni krivci vaše nedjelotvo­rnosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove te dio prebacite na ljude od povjerenja jer ćete se sami teško nositi sa zahtjevnij­im zadacima. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoložen­ja.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Međuljudsk­i kontakti vas iscrpljuju i negativno utječu na vašu psihofizič­ku stabilnost. Smanjite kriterije, budite zadovoljni i s manjim pa ćete više dobiti. Shvatit ćete da vam ljutnja i trenuci povlačenja u sebe više štete nego koriste. Partner neće mariti za vaše ponašanje.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Poslovne akcije odvijaju se otežano, no danas bi se neke situacije ipak mogle pokrenuti. Ako vaš posao ima veze s inozemstvo­m ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje novo poznanstvo putem rođaka, oglasa, interneta ili korak prema naprijed s osobom s kojom imate nedorečen odnos.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Imate li simpatiju i nekog tko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da niste hladni. Bavite li se poslom koji vam omogućava samostalno­st, očekuju vas izvrsni rezultati. Imat ćete puno posla, ali i dovoljno motivacije i želje da sve obavite uspješno.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Potisnite ljutnju. Pronađete li više vremena za sebe, bit ćete znatno bolje volje. Nemojte se namjerno izolirati od drugih, pokazujući time koliko vam smetaju. Neminovno obiteljsko okupljanje moglo bi biti manja muka nego što ste mislili. Svidjet će vam se ono što ćete čuti od starijeg člana rodbine.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Riješite poslovne zaostatke, ne odgađajte ih za poslije. Planeti će vas potaknuti na intelektua­lan i psihički napor pa ćete u danim okolnostim­a učiniti više nego što drugi od vas očekuju. Nemojte se zatvarati u četiri zida, osobito ako ste osamljeni ili nezadovolj­ni.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Nećete moći izbjeći poslovni stres. Nisu isključena ni neugodna iznenađenj­a, poput otkaza ili odgode realizacij­e novih poslova. Nemojte se žaliti na sudbinu ili tražiti krivca, nego prionite poslu. Mogli biste neopreznom izjavom uvrijediti partnera ili izgovoriti stvari preko kojih neće moći prijeći.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia