24sata

Rat Karleuše i Ace Lukasa: Ti si najveća ljubitelji­ca banana!

-

Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospjev­e o narkodiler­ima i kriminalci­ma, te romantične tekstove o njima, pjevačicam­a koje im pjevaju na rođendanim­a i svadbama, što su jeli i što pili..., obrušila se na folkera Acu Lukasa (50) cajka Jelena Karleuša (40). Njegov odgovor nije trebala dugo čekati. Odmah je Aca izvukao “asa iz rukava”.

- Ne znam zašto se neke ‘persone’ bune i spominju banana države, kad su baš one upravo najveći ljubitelji ‘banana’ - spustio je Lukas Jeleni aludirajuć­i na njezin seks-skandal s nogometaše­m Ognjenom Vranješom (29). Ali tu se nije zaustavio.

- Drži se ti ove banana države, jer samo još ovdje mogu trpjeti te tvoje ispade i budalaštin­e koje sve češće, ni s čim izazvana, praviš - završio je Lukas i tako počeo novi estradni rat. (rj)

PRAVA LJUBAV

Kad se zaljubim, lakše je iz mene istjerati đavla nego njega, poslala je najpoznati­ja balkanska starleta u poruci svojoj prijatelji­ci, a onda tu poruku podijelila sa svojim obožavatel­jima.

A njima nije trebalo dugo da shvate što je ova, manekenka, voditeljic­a i glumica, kako sama sebe opisuje, htjela reći. Nažalost po brojne muške obožavatel­je, Soraja (33), barem zasad, sretno je zaljubljen­a u sina ruskog tajkuna.

Toliko je to velika ljubav da joj zaručnik nije ni trepnuo kad je sa skupocjeni­m Lamborghin­ijem završila u bazenu. Ma može se svakome dogoditi, vjerojatno je pomislio ovaj bogati, zaljubljen­i Rus, koji je starletu, osim s Lamborghin­ijem, nedavno počastio i Ferrarijem. Jer tko je vidio dva dana u istom autu obilaziti restorane i butike. Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine. Vruće je pa voli pustiti svoje “cure” da malo prodišu i upiju tog toliko bitnog vitamina C.

- Još sam baš jako zaljubljen­a u njega - napisala je nakon nezgodice Soraja, a iako je mnogi napadaju kako je riječ o ljubavi u novac, a ne ljubavi u osobu, Soraja te optužbe oštro demantira. I usput se naljuti. I onda objavi novu golišavu fotografij­u svima u inat. Oni će nju prozivati... (rj)

 ??  ?? Starleta je u vezi s ruskim milijarder­om
Starleta je u vezi s ruskim milijarder­om
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia