24sata

MA NISAM SPAVAO, NI VINO NIJE POMOGLO

NESANICA Ima nekih utakmica nakon kojih ne mogu zaspati, ni minute, ni na sekundu zatvoriti oči. Ovo je takva, rekao je ujutro nakon pobjede Bjelica

- Iz Budimpešte: ANTONIO BEVANDA NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

Jutro nakon velike pobjede sivi oblaci i kiša. Tmurno da tmurnije ne može biti. Kao da i nebo iznad Budimpešte plače za Ferencvaro­šem. No u Dinamovu hotelu veselo da veselije ne može biti, “sja sunce”.

- Nisam mogao zaspati, baš ni minute. Ima nekih utakmica poslije kojih ne mogu zaspati. Bio je velik ulog i pritisak na nas, valjda zbog toga. Nije pomogla niti čaša vina - rekao je Bjelica. Nakon velike pobjede feštalo se u svlačionic­i, Bjelicu su zalili vodom, a on se samo nasmijao i nastavio pjevati. No nakon što su došli u hotel, nije bilo fešte. Svako po čašu vina ili piva i u krevet. Iako se cijelu noć vrtio u krevetu, Bjelica nije išao gledati snimku. - Nisam, pogledao sam samo golove - rekao je Bjelica i nastavio:

‘IMAMO MOĆNU MOMČAD’

- Vidjelo se po pristupu da su igrači bili svjesni značenja utakmice, da živimo od toga. Već nakon utakmice u Zagrebu skupili smo se, dosta smo razgovaral­i, imali smo i u utakmicu u Osijeku, odradili smo je, mislima smo bili u Budimpešti, znali smo koliki je ulog. Dobro je završilo i sad se treba dobro pripremiti za Rosenborg. Cilj je ostvaren osiguravan­jem europske jeseni, ali velika nam je želja Liga prvaka. Protivnika ne znamo previše, ali imamo sedam dana, u kojima ćemo se dobro pripremiti. Kao što sam rekao prije Ferencvaro­ša, samo nam treba aktivan rezultat, jer znam da smo moćni da možemo svaki rezultat okrenuti i zadržati. Tako želim i sad rezultat koji nam daje šanse za Ligu prvaka prije uzvrata - kaže Bjelica.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia