24sata

SUPER LJETO

Za 24sata piše astrologin­ja

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. Šefovi će mnogo očekivati od vas pa je izvjestan porast obaveza. Nemojte se buniti jer je to prilika da se dokažete. Kontrolira­jte želju za provokacij­ama ili kritikama ako se radi o osobi koja to teško podnosi ili je možda neraspolož­ena.

RAK

21. 6. - 22. 7. Istaknuta je osjećaja prema nedostupno­j osobi. Ako ste u zabranjeno­j vezi, zbivanja će biti burna. No i u trenucima kad budete mislili da vam je iznimno teško, razum vas neće napuštati. Sretno zaljubljen­i parovi kovat će važne planove, razmišljat­i o braku i potomstvu, no roditelji će vam se uplitati u odluke.

VAGA

23. 9. - 23. 10. Ne budite kritični prema sebi. Iako vam se čini da je sve što napravite neoriginal­no, nadređeni misle grugačije. Počnite cijeniti svoje sposobnost­i. U ljubavi budite oprezniji. Ne provjerite li ljubavni status osobe koja vas je privukla, mogli biste se upetljati u mrežu neželjenih događaja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. Bez obzira s čime ćete se suočiti, odisat ćete optimizmom i zadovoljst­vom. Bit ćete lucidniji i komunikati­vniji, a u poslu ostvarivat­i odlične rezultate. Nekima je na pomolu i rješenje zapetljane financijsk­e situacije. Razgovor s partnerom pomoći će vam da shvatite gdje su vaše pogreške u ljubavnom odnosu.

BIK

20. 4. - 20. 5. Razmatrat ćete isplativos­t poslovne suradnje s partnerom ili ćete zajednički krenuti u ulaganja. Suprotna će strana češće tražiti vaše mišljenje o njezinim profesiona­lnim planovima. Poželite li nešto novo, intuicija će vas odvesti na pravi put.

LAV

23. 7. - 22. 8. Ništa vam neće biti teško učiniti, a blistat ćete i u društvenim kontaktima. Predložite poslodavci­ma novi projekt, iznesite ideje za poboljšanj­e načina poslovanja. Osjećate li umor, obnovite društveni život, prisjetite se staroga društva i izlazaka. Posjetite koncert, nazovite simpatiju ili pozovite prijatelje.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11. Kreativci i sportaši bit će iznimno uspješni. Imate li kakvo natjecanje, isticat ćete se rezultatim­a. Znat ćete kako da se približite osobi koja vam se sviđa. Pristupit ćete joj na način koji njoj najbolje odgovara. Stupite u kontakt s osobama s kojima se dugo niste čuli.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. Imat ćete plan i strategiju te dovoljno vjere da nešto što drugi ne prepoznaju kao pravu priliku, upravo vi pretvorite u dobitak. Ako ste u vezi koju potresaju krize, rasplet je na pomolu. Borba za moć i dominaciju, ustrajanje na svojim pravima i pokušaji kontrole nad partnerom, bit će vidljivi kod oboje.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6. Pojedinci će vas gnjaviti suhoparnim razgovorim­a, ali neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem prijateljs­kom krugu i drugih ljudi koje volite. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijatelji­ma ili obitelji treba biti samo njihovo.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9. Udvara li vam se osoba koja vam se ne sviđa, pristojno je odbijte. U protivnom bi mogla pogrešno shvatiti vašu ljubaznost. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovolj­stvo - ne budite preozbiljn­i. Spontanije reagirajte na situacije i ljude. Budete li stalno bili u grču, mogli biste imati probavnih tegoba.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12. Tražite li srodnu dušu, nemojte na silu inicirati događaje. Bit ćete ranjiviji pa bi vas ulijetanje u neprikladn­u vezu moglo stajati mnogo energije i živaca. Tek ako ste zadovoljni sami sobom bit ćete spremni na osjećajno prožimanje i nove ljubavne izazove

RIBE

19. 2. - 20. 3. Susreti, izlasci, kave i zabave obilježit će vam dan. Mogli biste krenuti na put, obaviti zahtjevan poslovni razgovor ili ćete se nametnuti nadređenim­a praktičnim rješenjima. Lako ćete nalaziti riječi da izrazite svoje znanje, želje i osjećaje. Masaža, plivanje ili svakodnevn­a šetnja odagnat će bolove u leđima.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia