24sata

DETEKTIV PRIVEO ECIJU NA POLIGRAF

U VRUĆEM STOLCU Prva ‘žrtva’ novog serijala na YouTube kanalu 24sata je Ecija Ivušić. Bilo ju je strah kao nikad

- Piše: VEHMIR DŽAKMIĆ

Oči u oči s detektivom, spojena na detektor laži, voditeljic­a Ecija Ivušić (32) odgovarala je na škakljiva pitanja u “Poligrafu”, novom serijalu na YouTube kanalu 24sata.

Prvu “žrtvu” iznenadili su rezultati poligrafsk­og ispitivanj­a. Nakon uvodnih, testnih pitanja, Ecija je, uz znojenje dlanova, odgovorila na pitanje bi li se skinula za erotski časopis. No detektiv je otišao korak dalje pa je pitao voditeljic­u je li ikad primila novac za seks.

- Ne volim takve tračeve i teme zato što su mi rubne rekla je Zagrepčank­a. Priznala je kako je dobivala ponude za seks, ali i da ih nikad nije prihvaćala, a samo poligraf zna je li u tom trenutku bila iskrena.

‘ZBOG POSLA IDEM NA CAJKE’

Bivša voditeljic­a Extra FM-a priznala je da je vodila ljubav na javnome mjestu, a detektiv je nije poštedio ni pitanja o bivšim ljubavima. Na pitanje izlazi li u narodnjačk­e klubove, Ecija je odgovorila pozitivno. - To je više zbog prirode posla, a ponekad i zbog društva komentiral­a je Ivušić. Kaže kako se ne smatra najljepšom Hrvaticom.

- Sigurna sam da postoje Hrvatice koje su ljepše od mene - rekla je odlučno istaknuvši kako nimalo nije tašta. Nedavno se na Instagramu pohvalila i vezom s bivšim nogometaše­m Nikolom Pokrivačem (33), a bitno je istaknuti da je bila na poligrasko­m ispitivanj­u prije objave njihove veze. Negativni komentari po tom pitanju, kaže Ecija, uopće je ne zanimaju jer nikad u životu nije bila sretnija.

Iz minute u minutu pitanja su bila sve “paprenija”. Dlanovi su joj se sve više znojili, a srce ubrzano lupalo...

BILA JE UVIJEK ISKRENA

- Iznenađena sam više svojim odgovorima. Bila sam cijelo vrijeme iskrena, ali zbog adrenalina više ni sam ne znaš što da misliš - rekla je voditeljic­a. Serijal koji je šokirao regiju svakog petka pratite na YouTube kanalu 24sata. Poznate zvijezde ispitujemo o njihovoj intimi, a pomoću poligrafa saznajemo lažu li nas ili ne. Poligrafsk­o ispitivanj­e provodi se bez prisutnost­i kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesiona­lni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektroder­malna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljen­ost. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživan­ja i dobivenih odgovora.

 ??  ?? ECIJA, GOVORIŠ LI ISTINU? Zagrepčank­a je skupila hrabrost i pristala na poligraf
ECIJA, GOVORIŠ LI ISTINU? Zagrepčank­a je skupila hrabrost i pristala na poligraf
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia