24sata

Markov ormar ‘skriva’ čak 230.000 kuna u dizajnersk­im cipelama

SAMO LUKSUZNO Jedan od najskuplji­h parova u njegovoj kolekciji su čizme od Amirija, čija cijena seže do ‘vrtoglavih’ 17 tisuća kuna... GIVENCHY BALENCIAGA CHRISTIAN LOUBOUTIN AMIRI

- Piše: ASTRID ČADA

Uvijek poklonim svoju staru obuću onima kojima treba. Ne volim puno pričati o tome, ali redovito poklanjam odjeću i cipele. Volim pomoći ljudima kojima je to potrebno, rekao nam je Marko Grubnić (37).

Nije tajna da modni stilist ima vezu sa svojim “ugradbenim” ormarom u kojem se nalazi više od 50 pari cipela i tenisica u vrijednost­i od 230.000 kuna, kao i ostalih modnih dodataka. Grubnićev prvi kriterij za odjeću

je udobnost, a o cijenama svojih brendirani­h ljubimaca ne želi govoriti. - Nema potrebe za tim jer cipele stalno odlaze i dolaze. Samo se one najdraže zadržavaju. Da ne bi drugi mislili kako trošim puste pare na cipele, kolekciju koju sam objavio na Instagram profilu skupljao sam godinama - objasnio nam je zagrebački stilist.

Na policama njegova ormara nalaze se luksuzni brendovi, poput Guccija, Balenciage, Prade, Christiana Louboutina i Diora. Jedan od najskuplji­h parova svakako su čizme od Amirija, čija cijena doseže i do 17 tisuća kuna. No unatoč basnoslovn­im iznosima, i sam Grubnić priznaje da voli uloviti nešto i na sniženjima.

- Volim popuste kao i svi. Čim dobijem i najmanji popust objasnim sebi da je to super prilika da nešto kupim. Klasična utjeha, ali ako mi se baš nešto jako svidi, ne čekam ciljano popuste - smije se stilist, kojemu rame uz rame može stajati popularna Carry Bradshaw, lik iz serije “Seks i grad”, koja je kolekciju cipela nazivala “svojom djecom”. - Carry je ipak filmski lik, a ja sam stvarna osoba - zaključio je.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia