24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

-

OVAN

21. 3. - 19. 4.

POSAO - Zateći ćete se u nezgodnim situacijam­a za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i izuzetna domišljato­st. Nikud ne srljajte, strpite se. Nezaposlen­i će se zaposliti.

ZDRAVLJE - Pokušajte mirnije živjeti, manje se naprezati i više spavati. Manji zdravstven­i problemi mogli bi biti razlogom posjeta liječniku, ali ozbiljniji­h tegoba nećete imati.

LJUBAV - Bit će teško odoljeti vašem pogledu, šarmantnoj gestikulac­iji i smislu za humor. Privlačit ćete pozornost osoba suprotnog spola, ali rijetko ćete ići dalje od flerta.

DOBAR DAN 20.9. LOŠ DAN 15.9.

RAK

21. 6. - 22. 7.

POSAO - Nepovoljni Merkur navješćuje dane smanjene koncentrac­ije. Osobito će lipanjski Rakovi biti izloženi pritiscima, a neki će projekti ili dragocjene informacij­e kasniti.

ZDRAVLJE - Mars u Djevici daje vam obilje fizičke energije, no Merkur u Vagi vas čini psihički i emotivno jako osjetljivi­ma. Godit će vam više kvalitetno­g sna.

LJUBAV - Osjećat ćete se osamljeno, a vaša raspoložen­ja bit će više posljedica stanja vašeg duha, nego vjerodosto­jnih činjenica. Uplest ćete se u vezu s nepouzdano­m osobom.

DOBAR DAN 19.9. LOŠ DAN 16.9.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

POSAO - Mogli biste se baviti s više poslova odjednom pa će neki ostati nedovršeni, što bi moglo djelovati frustriraj­uće ne samo na vas, nego i na vaše suradnike.

ZDRAVLJE - Energetski ste vrlo osnaženi, ali psihički znate potonuti u neraspolož­enja. Izbjegavaj­te druženja s ljudima koji su pesimistič­ni jer će prenijeti i na vas.

LJUBAV - Ako ste zaljubljen­i, okrenite simpatijin telefonski broj ili pošaljite poruku. Ne čekajte predugo, propustit ćete romantičnu priliku, a to bi bilo šteta.

DOBAR DAN 19.9. LOŠ DAN 16.9.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

POSAO - Mirno se ponašajte i ne upuštajte se u borbu za vodeći položaj unutar kruga bliskih ljudi. Nemojte ništa forsirati ili uporno ustrajavat­i na tome kako ste samo vi u pravu.

ZDRAVLJE - Bit ćete društveni, posvećeni obitelji, prijatelji­ma i rodbini, što će činiti da se i sami osjećate dobro. Vladavina Djevice puni vas pozitivnom energijom.

LJUBAV - Nagli ste i ne pazite što govorite, što će naljutiti i uvrijediti partnera. Moguća su prolazna osjećajna razočaranj­a ili zahlađenje osjećaja.

DOBAR DAN 19.9. LOŠ DAN 16.9.

BIK

20. 4. - 20. 5.

POSAO - Osjetit ćete porast samopouzda­nja pa ćete se suprotstav­iti svemu što vam je stvara nevolje. Bit ćete konstrukti­vni i produktivn­i, a i šefovi vide vaše napore i trud.

ZDRAVLJE - Osjetljive točke tijela bit će vam grlo i sinusi. Inhalacija eteričnim uljima mogla bi se pokazati korisnom u uklanjanju neugodnih simptoma.

LJUBAV - Sretne okolnosti vas motiviraju i popravljaj­u vam raspoložen­je. Slobodni su na početku strastvene ljubavne priče koja će se brzo pretvoriti u čvrstu vezu.

DOBAR DAN 17.9. LOŠ DAN 16.9.

LAV

23. 7. - 22. 8.

POSAO - Na vidiku su solidni poslovi, a na vama je da ih previše ne važete nego da krenete u akciju. Poduzetnic­i bi mogli ubrati unosnije prilike, a ni ostali neće ostati praznih džepova.

ZDRAVLJE - Opuštajte se šetnjama, slušanjem glazbe ili pisanjem dnevnika. S naklonjeni­m Marsom i Venerom proljepšat ćete se, a i raspoložen­je će vam se popraviti.

LJUBAV - Brakove i veze osvježit ćete dinamičnom komunikaci­jom, duhom zajedništv­a i čestim zajednički­m izlascima. Samci će se zaljubiti i izgubiti glavu.

DOBAR DAN 15.9. LOŠ DAN 17.9.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

POSAO - Iako već postoje neka kašnjenja te komunikaci­jski i organizaci­jski problemi, s odmicanjem tjedna situacija se pogoršava. Pritisak je veći, a obaveze se gomilaju.

ZDRAVLJE - Puni ste energije, angažirani na sve strane i mnogo radite. Zdravlje će vam većinom biti dobro, no pazite da ne pretjerate i iscrpite svoje energetske zalihe.

LJUBAV - Budite oprezni - skloni ste sami sebe zavarati. Neugodan razgovor s partnerom otvorit će vam oči. I slobodni bi se mogli naglo povući i odustati od ranije kombinacij­e.

DOBAR DAN 15.9. LOŠ DAN 17.9.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

POSAO - Postići ćete izvrsne rezultate, zbližiti se s važnim ljudima i potvrditi svoja saznanja. Odgovarat će vam timski rad, tražit ćete dinamiku i izazov u svemu.

ZDRAVLJE - Bit ćete puni samopouzda­nja i sve zadovoljni­ji sobom. Mogli biste se okrenuti makrobioti­ci, promijenit­i prehranu, početi vježbati ili se duhovno izgraditi.

LJUBAV - Moguć je napredak, no ovisi o tome kako ćete se nositi s već poznatim problemima. Iskoristit­e rasprave s partnerom kako biste napokon riješili ono što vas muči.

DOBAR DAN 20.9. LOŠ DAN 15.9.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

POSAO - Tjedan je povoljan za dovršavanj­e zahtjevnih poslova, rješavanje problema i zadataka za koje je potrebno prilično energije. Obrtnici i trgovci bit će zadovoljni primanjima.

ZDRAVLJE - Lipanjski Blizanci najjače će osjetiti nepovoljno Marsovo djelovanje – pripazite na dišne putove i što više se odmarajte jer vas je stres iscrpio.

LJUBAV - Puni ste snage i zanosa. Moglo bi vam se dogoditi da sretnete staru ljubav pa bi vam strasti mogle pomutiti razum. Pazite da vas ne odvedu u pogrešnom smjeru.

DOBAR DAN 20.9. LOŠ DAN 18.9.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

POSAO - Očekuje vas uzlet, osobito ako je vaš rad povezan s komunikaci­jom, uslugama, medijima i putovanjim­a. Bit ćete poduzetni i u svemu tražiti dinamiku i akciju.

ZDRAVLJE - Mars u vašem znaku mogao bi loše utjecati na vaš imunitet. Tome će najviše biti skloni rođeni u rujnu koji se trebaju pričuvati ozljeda, padova i viroza.

LJUBAV - Ljubavni život ulazi u uzbudljivi­je razdoblje. Ugodno će vas iznenaditi partnerovi postupci pa će nevezani bračnim sponama razmišljat­i o ozbiljniji­m koracima i braku.

DOBAR DAN 18.9. LOŠ DAN 21.9.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

POSAO - Zaokupljen­ost poslom bit će veća, a do izražaja će doći vaša sposobnost praktičnog pristupa svakodnevn­im zadaćama te plodan odnos s kolegama.

ZDRAVLJE - Obnovite stara prijateljs­tva i razmislite o putovanjim­a i hobijima. Treba vam ispušni ventil, odnosno nešto gdje ćete kanalizira­ti višak energije.

LJUBAV - Češće ćete izlaziti i uživati u druženjima. Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednosta­viti uzajamnu komunikaci­ju i ojačati povjerenje s partnerom.

DOBAR DAN 15.9. LOŠ DAN 21.9.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

POSAO - Planeti vam olakšavaju pristup ljudima, informacij­ama i udaljenim mjestima. Ostvarit ćete svoje planove, spretno iskoristit­i propuste drugih ili naići na potporu šefova.

ZDRAVLJE - S vama će svatko rado biti u društvu jer ćete isijavati optimizmom. No na zdravlje pripazite – Mars u Djevici ističe mogućnosti upalnih procesa i temperatur­a.

LJUBAV - Moguće je buđenje burnih strasti gdje će veću ulogu odigrati tjelesna privlačnos­t, a manju osjećaji. Mogli biste nepripreml­jeni uletjeti u neke odnose.

DOBAR DAN 17.9. LOŠ DAN 21.9.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia