24sata

DA MI JE BITI MILIJUNAŠ

-

Bilo je tu puno anegdota, bilo je i nekih o kojima ne smijem pričati. Bio je tu čovjek koji je udario glavom u zid pa je ‘potegnuo’ ženu nakon što je ispao na prvom pitanju, kaže Tarik. Rekao je da je zapamtio kandidate koji su otvarali pitanje za milijun kuna jer je i s njima imao smiješnih situacija.

- Pamtim mladoga gospodina koji je odgovarao za milijun kuna, a nije znao odgovor, Krešu Lilića, koji je rekao: ‘Ja to ne znan, ja ću to gađat’. A bilo je tu i šaljivih stvari koje su završile na YouTubeu, na žalost natjecatel­ja, ali evo, sve je to život i sve je to igra. Sami ste se prijavili - našalio se voditelj.

Jedina osvajačica milijuna u hrvatskoj inačici kviza je Mira Bičanić (47). Inače profesoric­a hrvatskog jezika 2003. je otvorila ono “glavno” pitanje. Tarik ju je tad zagrlio i dignuo u zrak od sreće.

- S Mirom sam ostao frend, jedno vrijeme smo se viđali, onako, po dogovoru, onda sretali sve rjeđe i rjeđe. Sretnem njezine učenike, kojima ona predaje, i kažu: ‘Pozdravila vas je naša profesoric­a’ - s osmijehom na licu priča Tarik.

U novoj sezoni priželjkuj­e ponovno osvajanje milijuna, a i ovog puta bi htio da to bude baš žena.

KVIZAŠKA SCENA JE NABUJALA

- Nadam se da ću podići nekoga tko će biti ženskog spola i tko će osvojiti milijun. I neće biti teži od 60 kilograma. Hrvatska kvizaška scena od zadnjeg ‘Milijunaša’ nije narasla nego nabujala do te mjere da imamo toliko kandidata koji realno mogu pretendira­ti na milijunski iznos da će tu biti svega i svačega - rekao je. Tijekom snimanja novih epizoda Tarik je rekao da bi se i on prijavio za “Milijunaša” kad ne bi bio glumac i voditelj. Ipak, istaknuo je kako sad zna da to

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia