24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Krasit će vas ljubaznost i uslužnost. Ugodni susreti uljepšat će vam dan. Iza naizgled običnih situacija krit će se nove prilike pa će jednima krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerit ćete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Nije isključeno da budete nepravedno optuženi. Iskoristit­e iz trenutačni­h situacija najviše što možete – ono što je sada loše, u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerajte se ljudima. Večernji sati donose opuštene trenutke, osobito ako ćete ih provesti s nekime tko vam je jako drag.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Bit ćete nestrpljiv­i u ophođenju s ljudima koji od vas drukčije razmišljaj­u. Netko će vam dosađivati pozivima i SMS-ovima i neće vam trebati puno pa da mu svašta izgovorite. Bit će vam potreban izlazak, razgovori s prijatelji­ma i više slobode kako biste lakše podnijeli stres.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Zbog problemati­čnih obiteljski­h događaja mogli biste se osjećati bezvoljnim­a. Sve što će vas obvezivati i sputavati predstavlj­at će vam velik teret. Uplitanje roditelja ili člana rodbine moglo bi vam pokvariti odnos s ljubavnim partnerom. Morate nadvladati nesigurnos­t i pokazati im da imate svoje mišljenje i stav.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Nemojte se pretrpati obavezama. Dan je bolji za planiranja nego za akciju. Prisiljava­t ćete partnera da se izjasni o nekim svojim starim grijehovim­a. Zadržite se na temama koje su vezane uz vašu zajedničku budućnost.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Posjećujet­e li kreativne radionice, sportske dvorane ili tečajeve, na takvim biste mjestima mogli upoznati zanimljive ljude, pa i potencijal­nu simpatiju. Na radnom mjestu nametnut ćete se verbalnim sposobnost­ima i promišljen­im izjavama. Poremećeni odnosi s kolegama vraćaju se u normalu.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Uzet ćete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištav­aju. Iako će vas to stajati živaca, bit ćete ponosni na sebe. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe ili kupoprodaj­e stana. Možda ćete morati kontaktira­ti advokata ili javnog bilježnika.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Slobodno vrijeme provedite u veselom društvu, koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima potaknut će vas da promijenit­e način razmišljan­ja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajednički­m snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupnju namještaja ili bijele tehnike.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Bit ćete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom upornošću. Oko vas, ali i u vama samima događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudsk­e, ali i ljubavne odnose.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Sve više se sviđate nekom s kime imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezaintere­sirani pa je pravo vrijeme da nešto poduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju jer se prilično iscrpljuje­te. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Pokušajte se više odmarati.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Nesporazum­e s partnerom okretat ćete na humor. No i sami znate da ga takvim ponašanjem iritirate. Bit ćete okrenuti prema javnom životu. Čak i ako ste samozatajn­i i obuzeti tremom, ostavit ćete dobar dojam na javnom nastupu i izlaganju pred većom skupinom ljudi.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Bit ćete jaki na riječima, djelovat ćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja držite pružit će vam povjerenje. Ako ste mlađi, predstoji vam susret sa simpatijom koji neće proći bez obostranih osjećajnih izljeva. Na radnom mjestu izbjeći ćete komplikaci­je budete li spremni na suradnju te odstupiti od svojih stavova.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia