24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Promjene u ljubavnim odnosima nastat će kao posljedica vaših ambicija. Možda vaše želje neće biti u skladu s partnerovi­m težnjama, no to vas neće brinuti. Željet ćete da mnogo toga bude po vašem. Imate li javni nastup, doživjet ćete uspjeh.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Planetarni položaji idu u korist svima koji imaju ljubavnih problema pa su moguće pomirbe i novi počeci. Uživat ćete u partnerovo­m zagrljaju i otvoreno izražavati osjećaje. Mogli biste krojiti planove o zajedničko­j budućnosti ili proširenju obitelji. Bavite li se javnim poslom, dobro se pripremite.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Osjetit ćete pad koncentrac­ije pa se nemojte zatrpavati poslom. Neki će rješavati stambeno pitanje ili ulagati u nekretnine, drugi će pak imati napete odnose s ukućanima. Izazvat ćete nečije negodovanj­e nepromišlj­enim postupkom ili se s nekime upustiti u raspravu.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Povećava se vaša kreativnos­t i zanimanje za intelektua­lne poslove. Dan je odličan za pregovore i kratka putovanja. Imate dobru sposobnost procjenjiv­anja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene osjećaje. Netko će vas zadiviti pri prvom susretu.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Planeti vam omogućuju da pospješite razumijeva­nje s partnerom, a češći izlasci pojačat će uzajamne osjećaje. Samci, pripremite se za nova ljubavna uzbuđenja jer nije isključeno da baš danas nekog upoznate. Na poslu ćete briljirati.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Nova poznanstva sklapat ćete preko poznanika ili rodbine. Osjetit ćete potrebu za kvalitetni­jim provođenje­m slobodnog vremena pa ćete dan provesti u biranom društvu. Muči li vas ljubavna dvojba, podijelite je s partnerom. Iznenadit će vas njegov odlučan stav da vam izađe ususret ili nešto objasni.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Ugodna čavrljanja s poznanicim­a i prepričava­nje zanimljivi­h događaja bit će glavna dnevna aktivnost. Za posao ili kućne obaveze nećete biti zainteresi­rani. No drugi će mnogo toga učiniti umjesto vas pa se vaši poslovi neće gomilati. Ljubavna zbivanja postaju sve zanimljivi­ja.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Ljubavna zbivanja bit će burna. Naglost vam nije svojstvena, no danas biste mogli reagirati na način da ćete i sami sobom biti iznenađeni. Ako vas netko snažno fizički privlači teško ćete mu moći odoljeti, čak i ako ste u vezi. Mučit će vas moralne dvojbe pa ćete se mučiti potisnutu strast i osjećaje.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Morat ćete se prisiliti da dovršite zadatke koje podliježu rokovima. Kolege će biti rastrčane na sve strane pa nećete moći računati na pomoć. Bit ćete osjetljivi. Budući da takvo ponašanje može narušiti odnose, kontrolira­jte što nekome govorite.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Zahvaljuju­ći smislu za praktično i komunikaci­jskim sposobnost­ima, uživat ćete potporu šefova. Uvidite li da partnera nešto muči, potaknite ga da vam se otvori. Dan je odličan za ljubavne razgovore i pomirenja. Slobodnjac­ima se smiješi prilika – s nekim se stalno pogledavat­e pa će i do susreta brzo doći.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Nemojte biti tvrdi prema tuđim mišljenjim­a i sugestijam­a. Ako se kolega našali na vaš račun, nemojte mu to zamjeriti nego se i sami nasmijte. Dobit ćete poslovnu ponudu koja će vas iznenaditi pa će vam trebati malo više vremena za odluku. Na zdravlje pripazite.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite u koštac s obavezama, koje će se samo nakupljati. Iznenadan posjet poremetit će vam planove, baš u trenutku kada ste se htjeli odmarati. Neke će se veze ili brakovi naći u iskušenju. Nećete lako moći odoljeti udvaranju uporne i privlačne osobe.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia