24sata

OSILJAK I ZDJELU PLODNOST I OBILJE Što priječi bogatstvo?

TNIM RIBICAMA, BOGATSTVO NEĆE IZOSTATI, A MATERIJALN­A SITUACIJA ĆE SE POPRAVITI

-

Dok neki predmeti i postupci privlače bogatstvo, drugi imaju suprotan učinak.

NERED I PRLJAVŠTIN­A

Obilje je pod okriljem planeta Venere. Znajte da je Venera boginja ljepote i šarma pa neće ući u prljavu i neurednu kuću. Gomile otpada, zakrčeni prolazi i naslage prašine priječe put energiji bogaćenja i napretka, pa ona ne može pritjecati, niti se nakupljati u takvom prostoru.

CURENJE I KAPANJE

Imate li u domu pokvarene cijevi ili slavine, i novac bi vam mogao istjecati. Što je curenje bliže jugoistočn­om kutu doma, to će nepovoljan utjecaj biti pogubniji. Neovisno o tome jesu li vodovodne instalacij­e ispravne, imajte čvrsto zavrnute slavine. Također, držite poklopac WC školjke uvijek spuštenim između korištenja, da energija novca ne bi bježala kroz otvor. Isto vrijedi i za kante i vreće za smeće: sve moraju biti zatvorene i zavezane.

POKVARENE I POTRGANE STVARI

Popravite ili uklonite sve pokvarene predmete ili opremu. Odstranite sve što je neispravno ili ne služi svrsi, uključujuć­i satove koji pokazuju pogrešno vrijeme, prazne baterije, pregorene žarulje, istrošenu odjeću. Izbacite i uvenule biljke.

PRIZORI SIROMAŠTVA I OSKUDICE

Slike ili statue koje prikazuju prirodu, zgrade ili ljude u stanju odumiranja, rušenja ili bijede ometaju energiju obilja. Ako vam je neka od takvih umjetnina iz nekog razloga dragocjena, nemojte je izložiti na vidnom mjestu, nego je pohranite u zatvorenom prostoru, po mogućnosti omotanu u neproziran papir ili tkaninu.

NEGATIVNI MENTALNI PROGRAMI

Naši stavovi snažno utječu na okolnosti. Mnogi oskudijeva­ju u novcu, jer smatraju da je bogatstvo grijeh, a takvo uvjerenje ometa priljev novca. Drugi se boje imati novac da im ga netko ne bi uzeo, da ih rođaci i prijatelji ne bi tražili posudbu ili da ih netko ne opljačka. Ti su mentalni programi duboko ukorijenje­ni u podsvijest­i i ometaju ljude u zadržavanj­u novca.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia