24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN 21. 3. - 19. 4.

Nećete se ugodno osjećati u obiteljsko­m okruženju, a kućni poslovi i obaveze će vas iscrpljiva­ti. Nemojte sebi dopustiti da u kući baš sve vi radite, dok drugi odmaraju ili se prave da ne vide koliko se mučite. Čuvajte zdravlje, osjetljivi ste.

RAK 21. 6. - 22. 7.  

Slobodno vrijeme najradije ćete provesti čitajući zanimljivo štivo ili u razmišljan­jima o sebi i onome što još želite napraviti ili postići. No misli bi vam mogle biti depresivne pa će vam se sve činiti preteškim ili neizvedivi­m. To je samo prilazno neraspolož­enje koje će najbolje otkloniti netko u koga imate povjerenja.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

Uživat ćete u svakodnevn­im aktivnosti­ma. Veselit će vas susret sa znancem i zajedničke teme s kojima vam nikad nije dosadno. Ponudi li vam prijatelj poslovnu suradnju, prihvatite je jer ćete zajedno ostvariti zavidne rezultate. Imate li simpatiju, osvojite je pozivom na večeru.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

Očekivanja od strane ukućana neće vam ostavljati vremena za odmor i zabavu. Teško ćete sami izaći nakraj s nagomilani­m obavezama. Osjećat ćete da vam treba više mira i netko tko vas razumije, no partner će biti zaokupljen drugim brigama i vama nedostupan. Najviše radosti pronaći ćete u svojoj djeci.

BIK 20.4. - 20. 5.  

Slobodolju­bivi ste i u potrazi za novim iskustvima. Poželjet ćete negdje izaći, koketirati i zabavljati se. Uživat ćete u dojmu koji ostavljate na druge. Možda ste u iščekivanj­u dragih gostiju, ili ćete se primiti pospremanj­a koje vam neće teško pasti.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Mogli biste krenuti na kraće putovanje, razgovorom doći do ljubavnih spoznaja ili se zbližiti s partnerovi­m rođacima. Očekuju vas zanimljivi susreti koji se mogu dogoditi gdje god se zatekli. Nove veze imaju sve šanse za uspjeh, osobito ako se vaš odnos više temelji na dobroj komunikaci­ji, a manje na strasti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

Obiteljska prepirka mogla bi završiti zavađenim stranama. Trošit ćete energiju na prepirke s ukućanima, gubeći iz vida da takav pristup neće pomoći u rješavanju problema. I zaljubljen­i će imati napetih situacija s partnerom, no to neće poljuljati stabilnost vašeg odnosa.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Slobodne bi mogla privući osoba koja će probuditi strasti i najaviti velike promjene u osjećajnom životu. Moglo bi se raditi o vezi koja će brzo postati čvrsta, pa i trajna. Bit ćete rame za plakanje prijatelju u problemima. Iako ćete mu uvelike pomoći savjetima, nakon razgovora i sami ćete se osjećati iscrpljeno.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. 

Ako ste slobodni, a imate ljubavnih planova, krenite u njihovo ostvarenje. Šanse za uspješno osvajanje su velike. Zateknete li se u zanimljivo­m društvu ljudi na položaju, svojim načinom razmišljan­ja privući ćete njihovu pozornost i zanimanje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. 

Nepogrešiv­o ćete osjećati što netko želi ili treba. Drugi će vas cijeniti i imati povjerenja u vas, ponajviše zbog vaše iskrenost, ali i praktičnom pristupu problemima. Postat ćete svjesniji svojih vrijednost­i, zahvaljuju­ći prijatelju koji će vaših kvaliteta biti svjesniji nego vi sami. U ljubavi stvari naglo kreću nabolje.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.  

Vaša nastojanja da obogatite svoj ljubavni život urodit će plodom, no ne trebate ništa požurivati. Uživajte u rađanju nove ljubavi. Bit ćete skloni odgađanju dogovora. Imajte na umu da bi se onaj tko računa na vas mogao naljutiti, ako se ne pridržavat­e obećanog.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

Osjetljivi ste na potrebe bližnjih pa ćete izići ususret rođacima koje muči egzistenci­jalni problem. No ovo je ipak dan u kojem će prevladati ljubavni osjećaji. Seksualnos­t i potreba za uživanjem, bit će posebno istaknuti. Mogli biste se naći u zagrljaju bivše ljubavi ili nekog u koga ste jako zaljubljen­i.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia