24sata

BORBA PATILA SAM OD DEPRESIJE I PTSP-A, BILA SAM LOŠE...

-

Kad se prvi put pojavila u medijima, atraktivnu pjevačicu zbog bujnih grudi proglasili su seks bombom. Svi su htjeli intervju s njom i smiješila joj se svijetla budućnost na estradi. Ali sve je to palo u vodu prije 12 godina. Preživjela je stravičnu prometnu nesreću, od koje se ni danas nije sasvim oporavila. Zbog cigarete koju je išao pripaliti njen vozač, izgubili su nadzor nad vozilom i sletjeli u jarak. Ostala je nepokretna i dvije godine provela u bolnici. Tad je oboljela i od depresije. - Dijagnosti­ciran mi je i PTSP. Bila sam depresivna jer nisam mogla hodati. No s godinama je moje stanje postajalo sve bolje. Prestala sam piti antidepres­ive, od kojih sam bila nikakva. Sad pijem samo tablete za spavanje jer me muči nesanica, kao i tablete protiv bolova jer me još boli kralježnic­a, ali ne dam se ja kaže Silva.

‘ŽELIM VRATITI OPTIMIZAM’

Iako nam priča sa smiješkom, Silva nam priznaje kako od nesanice pati zbog straha od preživljav­anja. Egzistenci­ju nije riješila. Velika želja joj vratiti se na scenu. - Nisam sigurna bih li se vratila na scenu, ali moram zbog egzistenci­je, a i nedostaje mi taj život. Možda nisam trebala skroz nestati toliko dugo. Osamila sam se, izgubila prijatelje, kontakte, veze, sve. To sam sad shvatila. Želim vratiti prijatelje u život, želim vratiti optimizam. Nisu oni krivi što smo izgubili kontakt, ja sam. Samo sam nestala - govori Silva. Silvu smo fotografir­ali u studiju. Doveo ju je menadžer Senad Hasić, jedini s kojim je ostala u kontaktu jer joj pomaže financijsk­i. Iako i dalje mršava, Silva tvrdi da je sada “dobra”.

- Sad sam definitivn­o došla sebi. Treniram i bolje živim, jedem, živim zdravije. Ne znam koliko kila imam sad. Dobila sam pet-šest kila najmanje. Idem u teretanu, imam i vlastitog trenera Žaka. Složio mi je program treninga kao za američke marince. Zadovoljna sam kako sad izgledam, jedino bih htjela nabiti malo više mišića i to je to od želja - otvoreno kaže Super Silva, kojoj nedostaje biti u žiži zbivanja.

- Borila sam se s depresijom. Uvijek sam bila neraspolož­ena. Popila bih tablete i spavala satima. To me dovelo do kraha – kaže nam Silva. A iako je, prema vlastitom priznanju, dotakla dno, sad je ispred nje, nada se, neki bolji život. Tamo gdje je bila, na tome mračnome mjestu, više ne želi nikad biti.

‘NOVE PJESME, NOVI PROJEKTI’

- Bacila sam tablete. Nisam više u kontaktu s bivšom djevojkom, ona se vratila u Split i živi neki manje depresivan život nego što je imala sa mnom. Iskreno, više i ne komunicira­mo baš - kaže nam Silva, koja ima spremno i nekoliko novih pjesama, u koje polaže nade. Sve o njezinu obiteljsko­m životu, novim pjesmama i skandalima koji su je pratili tijekom cijele karijere pročitajte u drugom dijelu ekskluzivn­e ispovijest­i sutra samo u 24sata.

“OSAMILA SAM

SE, IZGUBILA SAM PRIJATELJE I KONTAKTE. NIJE ME DUGO BILO...”

Silva je bolovala od depresije

“TRENIRAM, ŽIVIM

BOLJE. IDEM U TERETANU, SRETNA SAM IZGLEDOM”

pjevačica ima i trenera

“S BIVŠOM CUROM NISAM OSTALA U KONTAKTU. ONA SE VRATILA U SPLIT, JA SAM U ZAGREBU”

Silva o ljubavnom životu

 ??  ??
 ??  ?? ‘DUGO ME NIJE BILO, ALI VRAĆAM SE JOŠ JAČA!’ Silve u javnosti nije bilo desetak godina. U međuvremen­u je prošla pravu kalvariju, ali sad, kad je napokon ozdravila, sprema se za povratak na estradu...
‘DUGO ME NIJE BILO, ALI VRAĆAM SE JOŠ JAČA!’ Silve u javnosti nije bilo desetak godina. U međuvremen­u je prošla pravu kalvariju, ali sad, kad je napokon ozdravila, sprema se za povratak na estradu...
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia