24sata

Nika Zorjan i Rasta izbacili ‘Apokalipsu’

SURADNJA Pjesma dvoje mladih glazbenika najavljuje prvi hrvatski hip hop talent show ‘Rap Camp’, u produkciji JoomBoosa, koji traži novu rap zvijezdu

- Piše: MARTINA MIKŠA

Nakon ljetnih hitova “Vruće” i “Blamaža”, koji imaju milijunske preglede na YouTubeu, JoomBoos i Nika Zorjan nastavljaj­u suradnju. Slovenska pjevačica i youtuber 8rasta9 sad su izbacili pjesmu “Apokalipsa”. Pjesma će premijerno biti izvedena danas u Beogradu u sklopu JoomBoosov­a nastupa na festivalu Balkan Tube.

- U ovu pjesmu i snimanje spota uloženo je puno truda, pa se nadamo da će publika to prepoznati. Atmosfera na snimanju bila je odlična, svi smo se vrlo dobro zabavili - rekao nam je Rasta. U spotu se pojavljuju i poznati JoomBoosov­i youtuberi, kao što su Saamo Petraa i TheSikrt. Autor pjesme je Nenad Ninčević, a glazbe Raay. - Kao producent i autor pjesme mogu reći da mi je to najsvježij­a pjesma u prošlih godinu dana i super mi je to što je najavna pjesma ‘Rap Campa’. Jako je u trendu, ima trapa, rapa, dobru melodiju, moderan ritam. Mislim da je tekst jako interesant­an i da će ‘Apokalipsa’ apokalipti­čno osvojiti sve fanove JoomBoosa i postati veliki hit rekao je slovenski producent Raay. Pjesma najavljuje uvod u “Rap Camp”, prvi hrvatski hip hop talent show, u produkciji JoomBoosa, koji traži novu rap zvijezdu. Stoka, Fil Tilen i Raay bit će stručni žiri i ujedno mentori mladim rap nadama. Prijave za show traju do 14. listopada, a više o prijavama potražite na rapcamp.24sata.hr.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia