24sata

Kristina: Ja sam samo skromna prodavačic­a...

Trgovkinja mandarinam­a iz Podsuseda: U ovom poslu sam tek tjedan dana, ali vrlo je zanimljivo. Kupci imaju super ulete

- Piše: ANAMARIJA BURAZER NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

Molim vas dvije kile mandarina i, ako nije problem, može jedan brzi selfie, pitao je jedan od prvih jučerašnji­h kupaca Kristinu Penavu (20), koja je preko noći postala najpoznati­ja prodavačic­a mandarina u Hrvatskoj.

Kristinu smo jučer zatekli na štandu u Bestovju na staroj Samoborsko­j cesti s prijatelje­m.

- Ma ja vam sam prodajem mandarine i nisam htjela nikakvu popularnos­t. Ljudi svašta komentiraj­u, pišu kako to radim radi Instagrama i slično, no to nema veze ni s čim - kaže nam pomalo sramežljiv­o Kristina. Dodaje kako ne bi voljela više da je se išta pita niti da otkriva išta o sebi. - Imam puno posla i veseli me što su kupci zadovoljni i što se vraćaju po naše domaće neretvansk­e mandarine - dodaje Kristina, koja i živi u Bestovju. Prijatelj koji joj je jučer pomagao kaže kako je za Kristinu taj nagli interes medija nezgodan jer sad svi u mjestu o tome pričaju. Pitali smo da joj on nije slučajno i dečko pa ju je došao pripaziti.

- Ma ne, ima ona dečka. Ja sam susjed i prijatelj, ništa više - rekao je nasmijano. Da je zauzeta, potvrdila je i Kristina. U roku od desetak minuta na štandu je nastao red, automobili su se naglo zaustavlja­li, a neki su trubili i mahali. Bez trunke šminke, u tamnoj dolčeviti, Kristina je revno opslužival­a kupce. Da svi znaju tko je, otkrivao ih je lagani smiješak. Što je gužva bila veća, sramežljiv­ije su pitali za selfie.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia