24sata

Ima 52, stigao na 2. poluvrijem­e i riješio utakmicu

ŽUPANIJSKI KUP Branko Telebar (52) stigao je iz Austrije, obuo je kopačke i odveo Orač u polufinale

- Piše: IVAN TOMAŠKOVIĆ

Uoči osmine finala bio je na plaži u Šibeniku. Zazvonio je telefon, Branko je sjeo u auto i došao pomoći. Zabio je tri gola i odveo Orač u četvrtfina­le. Sad je dobio poziv dok je bio u Austriji. Odmah je krenuo, stigao na drugo poluvrijem­e i - uveo ih u polufinale. Orač, koji se natječe u 2. ŽNL (šesti rang hrvatskog nogometa) ugostio je Slobodu ŠN, drugoplasi­ranu momčad 1. ŽNL. Gosti su vodili 2-0, a onda je s poslovnog puta stigao Branko, ušao u igru, zabio izjednačuj­ući gol i preokrenuo susret. Pobijedili su 3-2.

- Tko zna kamo sve vodi?! Sad će me zvati hrvatska reprezenta­cija umirovljen­ika kao pojačanje - kaže kroz smijeh Branko i nastavlja:

- Prvo poluvrijem­e igrali smo s desetorico­m. Sloboda je kvalitetni­ja, no pokazali smo veliko srce i napravili velik uspjeh. Bilo je prekrasno i lijepo se profeštalo - rekao je Telebar. Uz Telebara, na terenu su bili njegovi sinovi Ivan (30) i Matija (24). Nabija li tata komplekse sinovima? - Hahahaha. Samo imam malo više sreće. Oni igraju na drugim pozicijama i trče za mene. Najmanji je problem zabiti gol - smije se Telebar.

Orač je izborio polufinale Županijsko­g nogometnog­a kupa, gdje će igrati protiv Ivančice iz Ivanca. - Nadam se da više neće trebati moje usluge. Ipak je ovo previše - zaključio je Telebar, koji je nogometnu karijeru počeo u Varteksovo­j školi nogometa u generaciji sa Zoranom Brlenićem, Tomislavom Kocijanom i Sašom Paskom...

POZNATA ŠKOLA

 ??  ?? I Brankovi sinovi Matija
i Ivan igraju u Oraču
I Brankovi sinovi Matija i Ivan igraju u Oraču

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia