24sata

SVI DETALJI POGUBNIH MINISTROVI­H PROPUSTA

EXPRESS Kristian Vukasović preminuo je jer je pravosuđe pogriješil­o u svakoj točki. Nitko nije smijenjen i nema istrage već mjesec i pol

- ŽIVOT:

Kako djeca uče o empatiji Sluđeni mladić preminuo je nakon četiri mjeseca zatvorske agonije, a za njegovu tragičnu smrt još nitko nije odgovarao. Nevjerojat­ni propusti pravosudno­g sustava ubili su Kristiana Vukasovića, a završna analiza u novom broju Expressa upućuje na jasnu moralnu i zapovjednu odgovornos­t ministra Bošnjakovi­ća. Gdje je on? Pravi se blesav i novinarima (doslovno) govori da je na Marsu.

Čak i njegovi stranački kolege kažu da je nevjerojat­an nedostatak empatije ministra u ovom slučaju, ali i to što nije ispravio pogreške koje bi se mogle sutra ponoviti. Express neće dopustiti da tragična smrt ovog mladića padne u zaborav i da se odgovorni izvuku. Otkrivamo i zašto to glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić s ravnatelji­com Uskoka Vanjom Marušić tajno, na stražnji ulaz, dolazi u Vladu. Tjednik koji je od danas na kioscima otkriva kako su lokalni šerifi blokirali novi pokušaj ministra financija Zdravka Marića da rastereti plaće. HDZ im je dao moć, dao im je milijune poreznim izmjenama, ali sad su shvatili da im se to obija o glavu. Lokalni stranački čelnici blokiraju reforme, a istodobno više ne ovise o stranačkoj stegi. Plenković nema kamo jer mu već visi većina u Saboru zbog sukoba s HNS-om.

Uz novi Express darujemo najbolji kulturni magazin BestBook, koji donosi recenzije najnovijih književnih djela, ali i veliki intervju s Ece Temelkuran. Express je od danas na svim kioscima. Pametnom dosta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia