24sata

DOMAGOJ CULEJ NOSI MAJICU KOJA VRIJEĐA POLICAJCE

BRZA REAKCIJA Ubrzo nakon što smo razgovaral­i s njegovim ocem, HDZ-ovim zastupniko­m, fotografij­a je uklonjena

- Piše: SNJEŽANA KRNETIĆ

Na slici se vidi da je moj sin maloljetan. Imao je 17. godina. Ona je nastala u zatvorenom prostoru, vjerojatno u toaletu, tko zna gdje, u vrijeme kad je Ranko Ostojić tukao hrvatske branitelje invalide u crkvi sv. Marka. Rekao je Stevo Culej, saborski zastupnik HDZ-a, komentiraj­ući majicu sa spornim akronimom, koju je nosio njegov sin, a kojim se vrijeđa policajce. Na majici je akronim A.C.A.B, parole koja u punom obliku glasi “All cops are bastards” što u prijevodu znači “Svi policajci su gadovi”. Fotografij­a, koju je Domagoj Culej objavio na Facebooku, jučer je uklonjena, nedugo nakon što smo na ovu temu razgovaral­i s njegovom ocem. Prije nego se upustio u komentar Culej je tražio da mu pošaljemo fotografij­u, jer majicu sa spornim natpisom nikad nije vidio na svom sinu. Kad se povratno javio i pojasnio gdje je i kad fotografij­a nastala, zanimalo nas je smatra li da je tada bilo opravdano što je njegov sin nosio majicu s tim natpisom, budući da je on sam bivši specijalni policajac na što je osobito ponosan, a poznata je i njegova izjava da je “nosio krvave gaće po Velebitu”. Osim oca i Domagojev brat je policajac.

- Ništa ne smatram u ovoj

MAJICA NIJE NJEGOVA? fdržavi. Nećete vjerovati da sam ja njemu našao i majicu sa zvijezdom peterokrak­om, dok sam pretraživa­o stvari, ali ovu nisam našao. Znači da je to prastara majica - kazao je HDZ-ov zastupnik, ali i nastavio:

- On tu majicu nema. Nije nikad ni imao i nisam je vidio na njemu, jer bih sigurno reagirao na primjeren način - kazao je.

Na pitanje je li mu sin otkrio čija je majica,

Culej odgovara:

- To je vjerojatno od prijatelja.

On nikad to kod mene ne bi mogao nositi - rekao je.

 ??  ?? U ormaru sina našao je majicu s petokrakom, ali na ovu nije naišao
A.C.A.B je akronim koji u prijevodu glasi “Svi policajci su gadovi”
U ormaru sina našao je majicu s petokrakom, ali na ovu nije naišao A.C.A.B je akronim koji u prijevodu glasi “Svi policajci su gadovi”

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia