24sata

MAJSTORI

VAGE IMAJU POSEBNO OŠTRO OKO ZA LJEPOTU

-

VAGA

Boje: PLAVA, RUŽIČASTA

Materijal: saten

Modni dodaci: skupi nakit, donje rublje, parfemi, cipele i torbice

Moda je vaša strast. Majstori ste u kombiniran­ju boja, materijala, nakita s odjećom, često i stilova. Imate oko za ljepotu i znate prezentira­ti sebe kroz ono što nosite i kako to nosite. I kod vas nema zabrana, sve je dopušteno, od haljina, tenisica, hlača, no najvažnije vam je od svega imati kvalitetnu obuću, dobar parfem i ručnu torbu s potpisom. Zimi ne ide bez kaputa od kvalitetno­g materijala, a puno pažnje pridajete i donjem

rublju.

ŠKORPION

Boje: CRNA, CRVENA

Materijal: koža

Modni dodaci: kožnata jakna, push-up grudnjak, mrežaste čarape, tetovaža, čipkasto rublje Vaš modni izričaj obojen je seksepilom. Obožavate crnu boju, mrežu, čipkasto rublje, kožnate korzete, jakne i hlače. Samo da je upečatljiv­o i da nije obično. Dnevni izgled vam je nešto blaži i manje upadljiv, uglavnom usmjeren na majice s natpisom, traperice, tenisice. No navečer “ubijate” izgledom. Cipele s visokim potpeticam­a, kožnate hlače ili uska haljina, rado ćete naglasiti i dekolte, a volite eksperimen­tirati i sa šminkom.

STRIJELAC

Boje: LJUBIČASTA, INDIGO

Materijal: likra

Modni dodaci: jeans jakna, kožnati ruksak, mini suknja, ručno izrađen nakit

Vaš pustolovan duh ne podnosi stereotipe. Niste sljedbenic­i mode nego od trendova birate samo ono što vama odgovara. Ako bi se vas pitalo, odijevali biste se kao što su to nekad činila djeca cvijeća u doba hipi pokreta. Volite tu slobodu. Umjesto da kupujete po dućanima, radije ćete dati šivati haljinu ili jaknu koju ste zamislili u svojoj glavi. Najbitniji odjevni predmet u vašem ormaru su traperice, a ljeti haljine. No mini suknja od trapera, tenisice i pamučna majica vas pomlađuju.

JARAC

Boje: TAMNOZELEN­A

Materijal: flanel

Modni dodaci: cipele za planinaren­je, balzam ili sjajilo za usne, džemper od kašmira, kožnate rukavice, sat Niste opterećeni odijevanje­m, iako volite fine komade odjeće. Stoga odijelo, fina košulja ili sako mora naći mjesto u vašem ormaru. Klasika je nerijetko vaš prvi izbor, no rado ćete si i priuštiti nekoliko kvalitetni­h pamučnih majica s potpisom te traperice poznatog modnog dizajnera. Volite i haljine, ali više one poslovnoga kroja – ravne linije i od kvalitetne tkanine. Ne volite ni u čemu pretjeriva­ti.

VODENJAK

Boje: LJUBIČASTA

Materijal: jeans

Modni dodaci: čarape, unikatni nakit, šilterica, perle Nitko nije slobodniji i originalni­ji u odijevanju od vas. Prezirete stereotipe i sve što radite, pa i ono što odijevate, mora imati neki vaš pečat. Zato ćete češće birati odjeću koja se ne kupuje u trgovinama poznatih modnih lanaca nego u manjim dućanima i kod domaćih modnih dizajnera, nekad i na sajmu antikvitet­a i stare odjeće. Rado ćete kombinirat­i i traperice s čizmama iznad koljena, kosu skupiti u rep, staviti na rame torbu neobičnog oblika i izgleda, dobru jaknu i krenuti u kasnu jesensku večer.

RIBE

Boje: MORSKO PLAVA

Materijal: lan

Dijelovi tijela: stopala

Modni dodaci: narukvica za gležanj, čipka, kožnata jakna, mrežasta majica Kao i Rak, vi ste romantična duša, a taj dio sebe pretočit ćete i u odijevanje, pa se u vašem ormaru mogu naći pomalo romantične haljine ili bluzice od čipke. Ljeti uživate u kratkim hlačama i japankama, a preostali dio godine volite suptilno zavoditi trapericam­a poderanima na strateškim mjestima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia