24sata

‘Osjećala sam se kao da sam u nekom snu’

POŠALJI I OSVOJI Čitateljic­a Liljana Braje osvojila je Hondu HR-V uz deset kupona iz 24sata. Rekla je da se osjećaj ne može opisati riječima

- Piše: STELA TUĐAN

Iako su kuponi bili na moje ime, suprug je zaslužan za to što smo osvojili auto. Igrao je nagradne igre 24sata od samih početaka i napokon nam se posrećilo, rekla je na primopreda­ji Marina Perković Tkalčec (57), dobitnica Opel Grandlanda. Na primopreda­ju automobila lani u srpnju supružnici su došli iz Vrsi pored Zadra te su bili iznimno sretni kad su dobili ključeve auta jer, kako kažu, tek to znači da je auto njihov. - Auto imamo, ali znam da ćemo svi htjeti voziti ovaj.

NISAM MOGLA VJEROVATI

Bit će to pravi obiteljski auto koji ćemo dijeliti s ukućanima istaknula je tad Marina. Dodaje kako dugo nije vjerovala da su upravo oni dobitnici auta. - Kad me nazvao Pervan i rekao da sam osvojila auto, ja sam mu rekla da me prestane zezati - prisjetila se na primopreda­ji Marina telefonsko­g razgovora. Nagradne igre njezin suprug nastavlja igrati jer se, kako kaže, nešto može osvojiti samo ako sudjeluješ.

Liljana Braje iz Ključa Brdovečkog u lipnju prošle godine je sakupljala nagradne kupone 24sata i uz malo sreće osvojila Hondu HR-V, a mjesec dana kasnije s mužem ju je preuzela u autosalonu.

VOZIT ĆE GA CIJELA OBITELJ

- Ovo se ne može opisati, osjećam kao da sam u nekom snu govorila je Liljana Braje kad je u ruke uzela ključeve Honde HRV. Tad je rekla kako joj se sviđa boja i da će se sigurno brzo priviknuti na novi automobil. Hondu će voziti cijela obitelj, a rekla je kako je ne planiraju prodati. Njezinu kuvertu s kuponima izvukao je Mihael Bogčev, pjevač grupe Tragovi. - Zahvaljuje­m prekrasnom Mihaelu Bogčevu jer bez njega ovo ne bi bilo moguće. Hvala mu iz sveg srca - rekla je Liljana, dugogodišn­ja čitateljic­a i pretplatni­ca 24sata. Dodala je kako ne odustaje od igranja nagradnih igara i nakon osvojene nagrade.

- Idemo dalje, nema predaje. Mi se i dalje igramo - rekla je dobitnica kroz smijeh.

 ??  ?? Čitateljic­i Marini Perković Tkalčec sreću je donio Željko Pervan
Čitateljic­i Marini Perković Tkalčec sreću je donio Željko Pervan
 ??  ?? Kuvertu čitateljic­e Liljane Braje izvukao je pjevač Mihael Bogčev
Kuvertu čitateljic­e Liljane Braje izvukao je pjevač Mihael Bogčev

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia