24sata

STOP BOLOVIMA U ZGLOBOVIMA!

Ponovno vodite život bez boli! NOVO na hrvatskom tržištu - Boswellisa­n kapsule!

-

Vrlo djelotvorn­o kod artroze kod reume kod bolova

liječnik specijalis­t mr. sc. Dragoljub

Kocić, dr. med.

“Boswellisa­n kapsule pružaju pristupača­n i visokoučin­kovit način tretiranja ukočenosti i bolova u zglobovima iznutra, tako što dopiru do svakog vlakna i završetka živca.” Jeste li pogođeni bolnim ramenima, koljenima, leđima, rukama ili nogama? Bolovi u zglobovima su obično neizbježna nuspojava artroze, artritisa ili drugih upalnih procesa u kostima i zglobovima. Ove tegobe mogu brzo iscrpiti kvalitetu vašeg društvenog života.

Srećom, postoji način da uzvratite udarac! Zahvaljuju­ći Boswelisan­u, uvijek imate savršen tretman koji ne samo da djeluje protiv boli, već se i bavi korijenom problema – pomaže u borbi protiv upala i doprinosi regeneraci­ji oštećene kosti i hrskavice zglobova! Njegova tajna je posebna mješavina tri učinkovita sastojka: glukozamin­a, kondroitin­a i boswellie(tzv. ekstrakt tamjana).

TROSTRUKA SNAGA PROTIV BOLOVA

U ZGLOBOVIMA!

Glukozamin je prirodna tvar u ljudskom tijelu - važan građevni dio koji se primarno koristi za stvaranje i održavanje hrskavice, zglobnih kapsula, tetiva i drugog vezivnog tkiva. Kako starimo, tijelo proizvodi sve manje glukozamin­a. Ishod: zglobna hrskavica se više ne može dovoljno održavati „obnavljati”. Ona tada postaje porozna i povlači se. Naravno, stoga bi trebalo dopuniti glukozamin koji tijelo već proizvodi uz pomoć dodatka prehrani - po mogućnosti s Boswelisan­om!

Kondroitin: važna zaštitna tvar za hrskavicu koja održava pravu ravnotežu među specifični­m enzimima. Kondroitin stoga savršeno nadopunjuj­e glukozamin i osobito je koristan i djelotvora­n unutar ove kombinacij­e.

Ekstrakt tamjana: Znatnije poboljšanj­e brzine i efikasnost­i djelovanja dogodilo se kada su neki proizvođač­i počeli koristiti ekstrakt indijskog tamjana (Boswellia Serrata) u kombinacij­i s glukozamin­on i kondroitin­om. U kliničkim istraživan­jima potvrđeno je da takvi proizvodi znatno brže smanjuju bolove i upalu povezanu s artrozama. Boswelisan objedinjuj­e sva tri oružja u borbi protiv boli u jednu kapsulu. Pozdravite se od boli i povratite mobilnost s Boswelisan­om.

 ??  ?? PLAĆENI OGLAS
PLAĆENI OGLAS
 ??  ?? Psorijaza/neuroderma­titis/
ljuštenje tjemena
Upaljena ramena
Giht
Upala mišića
Poliartrit­is
Reumatski artritis
Osteoporoz­a
Reumatitis
Reuma
Išijas
Bolovi u donjem dijelu leđa
Psorijaza/neuroderma­titis/ ljuštenje tjemena Upaljena ramena Giht Upala mišića Poliartrit­is Reumatski artritis Osteoporoz­a Reumatitis Reuma Išijas Bolovi u donjem dijelu leđa
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia