24sata

RAK VOLI SVILU A LAV BUNDICE

TRADICIONA­L NI JARAC ODABIRE KLASIKU, A BUNTOVNI VODENJAK EKSPERIMEN­TIRA

-

TETOVAŽA S PORUKOM NA RAMENU ILI NA RUCI, ILI PAK PIERCING, VRLO SU ČESTI MODNI DETALJI MNOGIH BLIZANACA, ALI I

OVAN

Boja: CRVENA

Materijal: Pamuk

Modni dodaci: naušnice, šminka, šeširi, ukrasi za kosu, kožnati ruksak

Budući da ste uvijek aktivni i u žurbi, ne preferirat­e odjeću koja sputava kretanje. Pamučne majice, hlače ili traperice i tenisice bit će neizostavn­i dijelovi vašeg dnevnog izgleda. Sviđa vam se sportski stil. No kad je posebna prilika u pitanju, kao što je večernji izlazak, tad impresioni­rate. Visoke potpetice, haljina pripijena uz tijelo ili hlače uskih nogavica te neizostavn­i crveni ruž bacit će drugu stranu na koljena.

BIK

Boja: ZELENA

Materijal: vuna

Dio tijela: vrat i grlo

Modni dodaci: ogrlice, marame, šalovi, ručni sat Poklonici ste udobnosti i nećete se opterećiva­ti odjećom koja vas na bilo koji način žulja ili steže, zbog čega niste rob mode. Najvažnije vam je da je koža u dodiru s ugodnim materijalo­m koji mazi, ljeti je prozračan, a zimi grije. Ljeti volite duge haljine, a zimi dolčevite od mekanih materijala. Umjesto hlača radije birate suknje i haljine koje će istaknuti vašu senzualnu prirodu. Dekolte je vaš najveći adut, pa kad poželite zavesti, istaknut ćete taj dio tijela, koji često oduzima dah suprotnom spolu. BLIZANCI

Boja: NARANČASTA, ŽUTA

Materijal: samt

Modni dodaci: prstenje, narukvice, veliki ručni sat, ručna torba

Majstori ste u miješanju stilova. Imate nevjerojat­nu sposobnost kombiniran­ja klasike i sportskog stila. Volite tenisice, koje ćete rado odjenuti uz poderane traperice i crni sako te bijelu majicu, a sve upotpuniti nakitom, uz obaveznu kvalitetnu ručnu torbu. Za večernji izlazak u ormaru obavezno imate kožu, bilo da je riječ o haljini ili hlačama. No kožnata jakna ipak vam je favorit i često imate više od jedne.

RAK

Boje: SREBRNA, BIJELA

Materijal: svila

Modni dodaci: remen, ogrlica, kratka jakna, srebrni nakit, čipka, biseri

Ako je netko poklonik romantike, onda ste to vi. No zanimljivo je kako čipkastu majicu ili bluzu možete ublažiti kožnatom jaknom ili trapericam­a, tako da sve ne prijeđe u kič. Obožavate prozračne i ženstvene haljine, no privlače vas i modeli neravnih krojeva koji u sebi imaju neki pomak, nisu obični. Večernji izlazak nekad vam bude opterećenj­e jer znate koliko ste neodoljivi u visokim potpeticam­a, a najradije biste se uvukli u nešto udobno i ugodno.

LAV

Boje: ZLATNA

Materijal: krzno

Modni dodaci: baloner, šal, zlatni nakit, sunčane naočale Odjećom privlačite pozornost i jedan ste od znakova koji su talentiran­i i kreativni po pitanju odijevanja. Haljina puna šljokica, boje zlata, daleko iznad koljena bit će vaš adut u zavođenju, uz neizostavn­e potpetice. No s druge strane znate biti i nevjerojat­no opušteni i vješto zavoditi u rock stilu - pamučna majica, kožne hlače, razbarušen­a kosa i crveni ruž te jaka osobnost bit će više nego dovoljni da ostavite dojam. Slabi ste na krzno, pa zimi rado nosite bundice i jakne od umjetnoga krzna.

DJEVICA

Boje: BIJELA, SMEĐA

Materijal: vuna

Modni dodaci: remeni, piercing, lak za nokte, fine naušnice, naočale Pobornici ste čistoće i jednostavn­osti. Znači, bez kićenja, šljokica, što jednostavn­ije i udobnije. No koliko god se najbolje osjećali u pročišćeno­me modnom izdanju, bijela košulja ili dolčevita, ravne cipele ili tenisice, sako, tu i tamo poneka fina haljina, iznenadit ćete nekad sami sebe detaljem kao što su tetovaža ili piercing. To je dio vas koji se buni protiv pravila kojima često podliježet­e. Najviše pažnje posvećujet­e odijevanju kad odlazite na posao, u slobodno vrijeme ste neoptereće­ni.

 ??  ??
 ??  ?? DJEVICA
DJEVICA

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia