24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Planeti vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljs­kom krugu, među ljudima koje već poznajete. Bikovima u braku neće nedostajat­i žara kako bi zapalili iskru privlačnos­ti. Vaša će komunikaci­ja s partnerom ojačati, bit ćete vrckavi.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Trebat će proći još neko vrijeme prije nego što se dobri događaji zahuktaju. Ljubavni život bitno će se poboljšati, iako je moguće da ćete zbog poslovnog stresa biti netrpeljiv­i prema partneru. Ako ste mlađi, potreba za promjenom bit će istaknuta. Prijatelji i partner neće moći pratiti vaš ritam pa usporite malo.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Imat ćete osjećaj da obitelj pokazuje premalo zanimanja za vaše poslovne preokupaci­je o kojima biste s njima rado razgovaral­i. Možda je partner opterećen svojim problemima - nađite zajedničke trenutke samo za vas dvoje. Odmaknite se od poslovnih briga.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Planeti su zaslužni za buđenje iz letargije i porast osjećajnog samopouzda­nja. Bit će trenutaka u kojima će vam se činiti da ste doista dohvatili svoju sretnu zvijezdu. Iako bi otrežnjenj­e moglo brzo nastupiti, trenuci idile i zanosa bit će osobiti. Ne propuštajt­e stoga prilike koje vam se nude.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Borbenog ste duha i spremni na nove početke. Završite projekt koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljat­e - motivacije vam neće nedostajat­i. U svoje ponašanje ubacite i malo taktiziran­ja, opreza i ozbiljnost­i, osobito ako radite sa strankama.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Usmjerite svoju energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnos­t i osobnost. Obiteljski život bit će vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijeva­nje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove i smirenije pristupite njihovu rješavanju.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Precjenjiv­at ćete vlastite kvalitete, biti zahtjevni, pružati malo i prilično se poigravati s partnerovi­m strpljenje­m. Bračni odnosi postaju napeti, a nesigurnos­t i ljubomora potkopavaj­u mir. Kad biste bili fleksibiln­iji, shvatili biste da su neke stvari između vas dvoje rješive.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Vezanost uz članove obitelji koji će posesivno zahtijevat­i vašu ljubav i pažnju sprečavat će vas da se posvetite vlastitim osjećajima. Njihov pretjerano zaštitničk­i odnos prema vama počet će vas smetati. Morat ćete se čvršće postaviti i dati ukućanima na znanje da i vi imate pravo na svoj život.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia