24sata

Slovenka osvojila srce Savršenog: ‘Zarazna si’

NUŠA POBIJEDILA U finalu druge sezone ‘Gospodina Savršenog’ Mijo Matić odabrao je slovensku pjevačicu Nušu Rojs (28) koju smatra neustrašiv­om i samouvjere­nom...

- Piše: ASTRID ČADA

Što te više upoznajem, sve mi se više sviđaš i ta tvoja ljubav prema životu i energija, jednostavn­o su zarazni, rekao je Mijo Matić (27) i ružu dao svojoj odabranici Nuši Rojs (28). Slovenska pjevačica ukrala je srce Gospodinu Savršenom u drugoj sezoni popularnog showa. U ‘dvoboju’ borbu za fatalnog Miju izgubila je Porečanka Mihaela Muhvić (23). Nakon spoja s obje kandidatki­nje, Miju je posebno oduševila pjesma koju mu je Slovenka posvetila te ju je nagradio strastveni­m poljupcem. Unatoč tome što je Mihaela smatrala kako je kemija između nje i Savršenog neupitna, čini se kako Mijo nije dijelio to mišljenje. - Stvarno mi je bilo lijepo s tobom i sve ću te uspomene zauvijek pamtiti, no nažalost, mislim da nisam taj muškarac koje može ispuniti ono što ti očekuješ - rekao joj je Mijo, a Mihaela mu je poručila kako mu od srca želi sve najbolje. Za atraktivnu Slovenku navijala je i Mijina obitelj.

- Nuša je bila favorit zato što je jednostavn­a. Dijete sa sela, pjevačica, vedra, lijepa... - objasnio je Mijin tata. I sama pjevačica priznala je kako se zaljubila u Gospodina Savršenog. - Iznenađena sam što sam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničko­g i stvarno se vidim kraj nekoga kao što si ti. Ne mogu živjeti bez ljubavi i romantike - zaključila je Slovenka Nuša.

 ??  ??
 ??  ?? PJESMA PA PUSA Nuša je posvetila pjesmu Miji, a on je
nagradio vrućim poljupcem
PJESMA PA PUSA Nuša je posvetila pjesmu Miji, a on je nagradio vrućim poljupcem

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia