24sata

‘S.O.S.’ ĆE BITI BRUTALAN HIT

VIŠE OD 400 PRIJAVA SPEKTAKL Spot za hit pjesmu Stoka, Fil Tilen i Choda snimili su u Zagrebu te tako najavili početak talent showa 31. listopada

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

O prvom hip-hop talent showu u regiji, “Rap Campu”, svi pričaju. Nakon pjesme “S.O.S.”, koja je danas izašla na JoomBoos YouTube kanalu, sigurno će pričati još više.

Pjesmu su zajedno snimili velikan hrvatskog rapa Marin Ivanović Stoka (38), glazbenik i voditelj Fil Tilen (31) te jedan od najpopular­nijih balkanskih youtubera Danilo Badnjar Choda (23). - Pjesma je na svjetskom nivou, a refren koji imamo drukčiji je od svega što se na našoj hip-hop sceni može čuti. Stoka je standardno genijalan, kao i Choda - govori Fil. Spot za pjesmu snimali su na atraktivni­m zagrebački­m lokacijama, a njezinim izlaskom prijave za show su završile. Neka od imena finalista “Rap Campa” su poznata, a mentori i članovi žirija, Stoka, Fil Tilen i slovenski producent Raay, uzbuđeni su oko početka showa.

- Na hrvatskoj sceni je puno kvalitetni­h repera za koje ne znamo. Bilo je više od 400 prijava, što je impresivno. Slušao sam prijave i ne vjerujem koliko su dečki dobri. Puno je prijava i iz Slovenije, Bosne i Hercegovin­e te Srbije - kaže Stoka. Natjecatel­jski dio showa počinje 31. listopada, kad izlazi prva epizoda na JoomBoos YouTube kanalu. Pripremite se za kandidate i nove nade domaće hip-hop scene jer počinje spektakl, a mentori su složni da su kandidati vrhunski talenti koje je samo trebalo otkriti.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia