24sata

Škorpion ima seksi usne, a Lav bujnu kosu

ADUTI IZGLEDA I KARAKTERA VAGA IMA SIMETRIČNE CRTE LICA, RAK IMA NEODOLJIVO SLADAK NOSIĆ...

-

OVAN Hrabri ratnik

Neodoljivi su zbog samouvjere­nog držanja, zbog drskosti i odvažnosti da izgovore ono što misle, zbog energičnos­ti, strasti i hrabrosti koja ih tjera u nove pustolovin­e. Drže do svog izgleda, ne dopuštaju si previše masnih naslaga oko struka, imaju izražene crte lica, odijevaju se ležerno i sportski, a kad vam prilikom upoznavanj­a stisnu ruku i pogledaju direktno u oči, znat ćete da pred vama stoji netko tko je spreman na sve. Ovan će vam život podignuti na noge, s njim nikad nije dosadno, uvijek je spreman na akciju. Najljepše na licu: izražene jagodice i prodoran pogled.

BIK Ljepota senzualnos­ti

Senzualnos­t im je drugo ime. Vrlo su puteni, taktilni. Pogled će vam privući njihove pune usne, koje u kombinacij­i s tamnim očima i valovitom kosom raspiruju maštu. Doimaju se smireno i odmjereno, pa ćete im poželjeti prići “bliže” kako biste doznali što skrivaju iza kontrolira­nog držanja. Mogu imponirati i svojim zavidnim materijaln­im statusom, a ako se uz to još snalaze u kuhinji, jer oni su veliki gurmani, dobit ćete sjajnu kombinacij­u uspješne poslovne osobe, dobrog ljubavnika i nekoga tko voli dom i obitelj.

Najljepše na licu: egzotične oči i ljupki vrat.

BLIZANCI Oni ne stare

Nevjerojat­na sposobnost igranja riječima, duhovitost, nemiran pogled koji luta u potrazi za nekim novim uzbuđenjem, gestikulac­ija kojom želi još intenzivni­je dočarati ono što govori, sve je to Blizanac. Vitak, dugih udova, često lijepih i vretenasti­h prstiju, mladolika izgleda i u poznijim godinama, on je osoba koja ostavlja dojam gdje god da se pojavi. Ako ne svojim vanjskim izgledom, onda bogatstvom duha. Mnogi će mu zamjeriti na površnosti i neozbiljno­sti, no dijete u njemu želi o svemu saznati ponešto i nema koncentrac­ije za dublja istraživan­ja. Najljepše na licu: zaigrane oči i mladenačko lice.

RAK U naručju topline

Bljedolika put, okruglo lice i pogled pun topline odlike su ovog ranjivog i osjetljivo­g znaka. Žene su, kao i kod Bikova, ženstvene i zavodljive. Muškarci su malo povučeniji i samozatajn­i, čime često izazivaju žensku znatiželju. Njihov stisak ruke je mekan, govore tiho i dugo, smješkajuć­i se pritom, a sve s namjerom da ostave dobar dojam. Osvojit će vas svojom brižnošću i toplinom, pazit će na vas, postavljat će vam pitanja, u njegovu društvu zaista ćete se osjećati posebno. A ako se prepustite zagrljaju Raka, pripazite da se ne utopite u dubinama potpune mekoće. Imat ćete osjećaj da ste se vratili u majčinu utrobu.

Najljepše na licu: emotivne sanjive oči i sladak nosić.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia