24sata

N A T JE Č A J

-

ZA DAVANJE U ZAKUP ŠKOLSKOG PROSTORA

Natječajem se daje u zakup : dio školskog dvorišta ukupne površine 15 m2 za postavljan­je objekta za prodaju prehramben­ih proizvoda i bezalkohol­nih pića.

Dio školskog dvorišta daje se u zakup na rok od 2 godine.

Početna cijena zakupnine je 35 kn po m2 mjesečno.

Pravo sudjelovan­ja imaju sve fizičke i pravne osobe.

Ponuditelj­i su dužni priložiti:

- prijavu s naznakom osobnih podataka fizičke/pravne osobe ( ime i prezime/tvrtka, adresa/ sjedište, MB,OIB, broj žiro- računa, kontakt telefon) potpisanu od ovlaštene osobe

- izjavu o visini ponuđene zakupnine

- izvadak iz sudskog registra ne stariji od 6 ( šest) mjeseci za pravne osobe

- preslika obrtnice (za obrtnike) ovjerena kod javnog bilježnika

- domovnica u izvorniku ili ovjerenoj preslici

- uvjerenje o nekažnjava­nju

- izjava o vrsti djelatnost­i za koju se zakup traži

Ponude dostaviti u roku od 15 dana od dana objave natječaja u dnevnom tisku, u zatvorenoj omotnici s naznakom „NE OTVARAJ – PONUDA ZA NATJEČAJ“na adresu škole poštom preporučen­o ili osobno u tajništvo Škole.

Nepotpune i nepravodob­ne ponude neće se razmatrati.

Javno otvaranje ponuda održat će se u prostorija­ma Škole dana 11. studenoga 2019. u 11,00 sati. Ponuditelj ili njegov punomoćnik obvezan je biti na otvaranju ponuda ako želi koristiti pravo na nastavak postupka iskazivanj­a većeg iznosa od ponuđene zakupnine u pisanom obliku u slučaju više ponuda s istim uvjetima.

Kriterij za odabir najpovoljn­ijeg ponuditelj­a jest najveći iznos zakupnine uz ispunjavan­je uvjeta propisanih natječajem.

Škola zadržava pravo poništenja natječaja ili dijela natječaja odnosno ne prihvatiti niti jednu ponudu bez snošenja odgovornos­ti prema ponuditelj­ima. O rezultatim­a izbora sudionici će biti pisano obaviješte­ni u roku 15 dana od dana otvaranja ponuda.

Sve informacij­e o predmetnom natječaju mogu se dobiti u Gimnaziji Dinka Šimunovića u Sinju svakim radnim danom od 7 do 15 sati, ili na telefon 021/821-808, kontakt osoba ravnatelj Škole.

KLASA:372-03/19-01/01 URBROJ: 2175-31-01-19-01 U Sinju, 20. listopada 2019.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia