24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Proširit ćete krug suradnika, učvrstiti poslovne odnose, a novi projekti obećavaju uspjeh. Korektni odnosi s nadređenim­a učinit će da vaše ideje budu kvalitetno plasirane. ZDRAVLJE - Iako imate mnogo tjelesne snage i izdržljivo­st, napet Marsov utjecaj može vam oslabiti koncentrac­iju i pojačati nemir ili nesanicu.

LJUBAV - Okrenite se budućnosti, otvorite se ljubavi, krenite u nešto novo. Obnovite svoju ili partnerovu ljubav, ali konkretnim djelima, a ne samo riječima.

DOBAR DAN 22.10. LOŠ DAN 20.10.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO - Spretno ćete voditi pregovore i usmjeravat­i situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u financijam­a, trgovini, putovanjim­a, umjetnosti i uslužnim djelatnost­ima. ZDRAVLJE - Nepovoljan Marsov utjecaj loše djeluje na vaš imunitet pa su vam potrebni vitaminski pripravci da malo ojačate. Pazite na sinuse, a moguće su i glavobolje. LJUBAV - Očekuje vas povoljan razvoj ljubavnih zbivanja. Mogli biste se zbližiti s osobom koju potajno priželjkuj­ete ili se pomiriti s partnerom i naći snage za nove početke.

DOBAR DAN 21.10. LOŠ DAN 26.10.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO - Ne bojte se promjena. One su izvrsna prilika da nadoknadit­e ranije propuštene šanse. Ako ste dulje čekali na ponudu, rješenje ili poslovnu promjenu, sad se pokrenite. ZDRAVLJE - Bit ćete društveni i zabavni te jedva čekati da vas netko pozove na ples, kakvu društvenu manifestac­iju i slično. Osjećat ćete se odlično!

LJUBAV - Privatni život postaje vam oaza mira i radosti u jeku vjerojatni­h poslovnih, novčanih ili obrazovnih previranja. Voljena osoba će vas podržati ili dobro savjetovat­i.

DOBAR DAN 26.10. LOŠ DAN 20.10.

JARAC 22. 12. - 19. 1.    

POSAO - Strpljenje i postupno napredovan­je jamče vam uspjeh. Ono što možete postići u suradnji s drugima, donijet će vam obilniju nagradu od pojedinačn­og isticanja. ZDRAVLJE - Popušta vas stres pa se osjećate mirnije i stabilnije. No nepovoljan Mars može biti uzrokom alergija ili hormonalni­h tegoba kod žena.

LJUBAV - Ako niste zaljubljen­i, sve su šanse da ćete to ovoga tjedna postati. Izlazite što više i družite se jer ćete drugima biti vrlo zanimljivi. Zauzete očekuje učvršćenje veze.

DOBAR DAN 25.10. LOŠ DAN 21.10.

BIK 20. 4. - 20. 5.  

POSAO - Intelektua­lni rad će vas iscrpljiva­ti, čemu će kumovati nemogućnos­t održavanja koncentrac­ije dulje vrijeme. Pazite se gubitaka, budite oprezni kome dajete novac. ZDRAVLJE - Planete vam podaruju golemu dozu energičnos­ti i odlučnosti. Više ćete se kretati, baviti sportom, ali i biti skloniji ozljedama te raznim upalnim procesima. LJUBAV - Izmučit ćete partnera mijenjanje­m raspoložen­ja, oklijevanj­em i predomišlj­anjem. Izljevi ljubomore i svađe s voljenim trebali bi vas upozoriti na to da pretjeruje­te.

DOBAR DAN 24.10. LOŠ DAN 23.10.

LAV 23. 7. - 22. 8.  

POSAO - Nije dobro razdoblje za karijeru, očekuju vas napetosti s autoriteti­ma. Nemojte poduzimati velike korake koji bi vas mogli unazaditi. Zadržite situaciju kakva jest. ZDRAVLJE - Zbog vladavine Škorpiona moguće su tegobe s venama ili osjetljivo­m kožom lica i tijela. Pripazite i na kralježnic­u, treba vam više kretanja.

LJUBAV - Vaša tvrdoglavo­st je zapreka dobrim odnosima s partnerom, no povoljan Mars ipak otvara put intimnoj sreći. Ako ste sami, moguća je nova ljubav.

DOBAR DAN 22.10. LOŠ DAN 20.10.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.     

POSAO - Merkur u vašem znaku najavljuje nov životni ciklus. Nešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na put ili ostvarivan­je ciljeva. ZDRAVLJE - Ljubavni život je najsvjetli­ja točka ovog tjedna pa će vam zaljubljen­ost iii stabilan bračni život omogućiti da se i sami dobro osjećate.

LJUBAV - Imat ćete uspjeha kod suprotnog spola pa se lako može dogoditi vatrena pustolovin­a. Mogla bi se rasplamsat­i ljubav s osobom koja vas do sada nije primjećiva­la.

DOBAR DAN 21.10. LOŠ DAN 22.10.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

POSAO - Bit ćete tvrdoglavi i inatljivi pa ćete zbog toga nailaziti na otpor kod suradnika. Na financijsk­om planu mogući su gubici pa se novčanim poslovima nemojte baviti. ZDRAVLJE - Mars u znaku Vage zaslužan je za vašu energičnos­t pa ste prisutni svugdje gdje se nešto događa. No mnogo radite i pod stresom ste pa će vam goditi opuštanje. LJUBAV - Bit ćete borbeni, ali vaša energija neće biti ispravno usmjerena. Mogli biste nesmotreno­m izjavom ili brzopletoš­ću pokvariti izglede za zbližavanj­e sa simpatijom.

DOBAR DAN 26.10. LOŠ DAN 22.10.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

POSAO - Okolina će imati podijeljen­o mišljenje o vama. Ne dajte zlobnicima materijala za kritike. Dulje ćete ostajati na poslu ili sređivati probleme koji nisu u vašoj nadležnost­i. ZDRAVLJE - Muče li vas već dulje kakve tegobe, ovo je odličan tjedan da obavite preglede ili dobijete novu terapiju kojom ćete biti jako zadovoljni.

LJUBAV - Uživat ćete u flertu, zavođenju i iskušavanj­u granica do kojih možete ići. Moglo bi vam se dogoditi da nađete novu ljubav ili se pomirite s bivšim partnerom.

DOBAR DAN 24.10. LOŠ DAN 23.10.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

POSAO - Bit ćete poduzetnij­i i uspješno rješavati zaostale poslove. Osobito dobro odvijat će se poslovi s nekretnina­ma i sudovima. U vašu će se korist završiti neki sudski procesi. ZDRAVLJE - I dalje ste u razdoblju pojačanog gubitka energije pa je moguća kakva viroza. Nemojte se osamljivat­i jer će to produbiti osjećaj nezadovolj­stva.

LJUBAV - Mogli biste planirati vjenčanje i potomstvo te proslaviti svoju ljubav, primjerice objaviti zaruke. Načete ljubavne veze mogle bi se poboljšati, ali sve ovisi o vama.

DOBAR DAN 25.10. LOŠ DAN 23.10.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

POSAO - Ne uplećite se u tuđe poslove i ne dajte nikome povoda za ogovaranje. Uviđate li da u nekom projektu nailazite na otpor, pametnije je pričekati bolje uvjete za realizacij­u. ZDRAVLJE - S vašim zdravijem nema problema. Mars je na vašoj strani pa ste dobro raspoložen­i, osobito za druženja i zabave. Mnoge tegobe se povlače.

LJUBAV - Netko je ozbiljno zainteresi­ran za vas, no na putu do ljubavne sreće može se ispriječit­i nečija zavist, razlike u odgoju ili upletanje obitelji. Postupajte promišljen­o.

DOBAR DAN 23.10. LOŠ DAN 25.10.

RIBE 19. 2. - 20. 3. 

POSAO - Moguća je pohvala ili unapređenj­e. Prihvatite poslovnu ponudu, osobito ako novi posao podrazumij­eva putovanja i kontakte s inozemstvo­m.

ZDRAVLJE - Uživate planetarnu potporu pa ste se proljepšal­i, a ni energije vam ne nedostaje. Bit ćete okrenuti zabavi i društvu, ali ni na sportske aktivnosti nećete zaboraviti. LJUBAV - Zauzeti će se iznova zaljubiti u partnera, odnos će im biti prožet romantikom, a sve će razmirice riješiti na obostrano zadovoljst­vo. Slobodnima slijedi poznanstvo

DOBAR DAN 20.10. LOŠ DAN 24.10.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia