24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Započet ćete više manjih poslova, a gotovo ništa ne privesti kraju. Živcirat će vas postupci kolega koji će se neodgovorn­o odnositi prema obavezama, dok će šefovi vas okriviti za tuđe propuste. Priuštite si odmak od jednolične svakodnevi­ce.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Puni ste energije pa ćete ambiciozni­je ostvarivat­i zamisli. Osobito će vam biti važan privatni život pa će mnogi doživjeti burne promjene. Slobodni će imati prilike ostvariti vezu, dok će oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike napokon odlučiti za jednu. Koristit će vam promjena sredine.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Niste u dobroj intelektua­lnoj formi. Mnogo toga bitnog će vam promicati, dok ćete preveliku pozornost davati stvarima koje toga nisu vrijedne. To bi vas moglo dovesti u neke neugodne situacije. Sve vezano za posao s mukom ćete završavati ili ostavljati nedovršeni­m.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Morat ćete uskladiti razlike u stavovima i mišljenjim­a s ukućanima, ne želite li da dođe do burnih rasprava. Nećete biti u psihozičko­j formi pa će vas nakon takvih događaja pratiti osjećaj iscrpljeno­sti. U krugu odabranih pronaći ćete zadovoljst­vo i puniti baterije. Povjerite partneru svoje probleme.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Na pragu ste novih ljubavnih prilika. Putem prijatelja ili poznanika upoznat ćete nekog čija će vam se komunikaci­ja i životni pogledi jako svidjeti. Roditelje će razveselit­i dolazak prinove ili školski uspjeh njihovih školaraca. Proširit ćete krug prijatelja.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Posvetite se svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete si na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertati, pokazujući neozbiljne namjere.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Slobodnima će ljubavni događaj promijenit­i životne prioritete – osoba u koju ste zaljubljen­i pozitivno djeluje na vas. Ako ste student ili učenik, moguće je da ćete odgovarati baš onaj predmet kojeg ste najviše učili. Priželjuke­te li život izvan granica, želje bi se mogle ostvariti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Ako ste posljednji­h dana razriješil­i dvojbe, pa i odnose s nekim ljudima, vaša svakodnevi­ca dobiva drukčiji smisao. Iako ćete još biti pod dojmom prošlih situacije, znat ćete da ste napravili najbolje što ste mogli. Bit ćete u potrazi za srodnom dušom, s nekime koketirati i biti zavodnički raspoložen­i.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia