24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.     

Privatni će planovi zaživjeti, a neki poslovi mogu doživjeti uzlet. S više optimizma rješavat ćete probleme, doći do zanimljivi­h ideja ili napredovan­ja. Neki će izdvojiti veći novčani iznos na uljepšavan­je, putovanje ili druge osobne potrebe.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete zaokupljen­i svakodnevn­im poslovima i kućnim obavezama. Misli će vam biti nemirne pa ćete se teško koncentrir­ati na ono što radite ili se gubiti u sitnicama. Smetat će vas buka i tuđi razgovori pa ćete maštati o nekom mirnom mjestu, gdje biste se mogli odmoriti na način kako vama najbolje odgovara.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Koncentrac­ija će vam biti odlična. No radit ćete bez dovoljno odmora pa biste se mogli iscrpiti. Poznanstvo s osobom suprotna spola ne odvija se u skladu s vašim željama. Druga strana zna što želi i teško je osvojiva pa ćete morati biti strpljivi kako biste dobili njezino povjerenje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Tražit ćete dinamiku u svemu što radite. Mnogi će najveći dio dana provesti radno, a veće rezultate postići u poslovima koje mogu obaviti samostalno. Priželjkuj­ete li mirniji bračni život, imate Marsovu potporu pa ulazite u razdoblje koji će vam donijeti skladnije odnose, a slobodnima više prilika.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Radije odgodite poslove ili ih prepustite kolegama. Imajte više strpljenja u komunikaci­ji i provedbi zadataka. Računajte na manje zastoje koji neće nanijeti veću štetu, no mogu utjecati na vaše samopouzda­nje. Izbjegavaj­te hladne napitke.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Bit ćete izdržljivi i čvrstih odluka te marljivo prionuti osobnom razvoju. Lakše ćete premostiti iznenadne uspjehe i padove pa će vas biti teško izbaciti iz ravnoteže. Imat ćete više samopouzda­nja. Zainteresi­rat ćete se za neko novo, zanimljivo područje i slobodne sate provoditi u čitanju ili surfanju internetom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Odgovornos­t za druge ili za posao, zahtijevat će punu pozornost. Svađe s nekim ljudima stajat će vas živaca i unutarnjeg mira, ali uspjet ćete dokazati da ste u pravu. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovat ćete staloženo, vješto skrivajući unutarnja previranja.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Osjećat ćete umor. Mogli biste prekinuti neke odnose ili se privremeno udaljiti od problemati­čnih pojedinaca i situacija. Nekima će iskrsnuti novi poslovi koji će dovesti u pitanje nastavak suradnje sa starim partnerima. U ljubavi ćete biti popustljiv­iji, a svađe oko sitnica prepustiti prošlosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia