24sata

NECU MANDARINU , ZELIM ZAPJEVATI S PARNIM VALJKOM!

- Piše: LUCIJA PTIČAR

Fatalna Slovenka Nuša Rojs (28) nakon slomljenog srca nastavlja ono u čemu je, tvrdi, najbolja. To je upravo pjevanje, a kako je sama rekla, u show “Gospodin Savršeni” ušla je s namjerom da promovira svoje pjesme te stekne popularnos­t i u Hrvatskoj. Ona se toga nije sramila, iako su joj ostale natjecatel­jice to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27). Ipak, u dramatično­j završnici upravo je Slovenka bila ta koja je pobijedila u borbi između 19 djevojaka i svojim adutima šarmirala Miju. Savršenog je oduševila svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. - Glazba je moja prva ljubav, nastavljam dalje. Ne bih snimila spot s Kristinom Mandarinom, ali zato s Akijem želim - otkrila nam je Nuša. Nakon što je dobila “nogu” od Mije, izjavila je da je bila jako tužna i razočarana.

DOBILA SAM LEKCIJU

- Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme - iskreno je rekla Slovenka. No ipak je uz nju “vojska” obožavatel­ja, koja je stala na njezinu stranu jer smatraju da se ponijela kao prava dama. - Možda sam bila razočarana, ali dobila sam svoju lekciju, naučila sam što sam morala saznati o sebi i zahvalna sam na tome. Nema potrebe ružno pričati o bilo kome, tu smo zato da nešto naučimo - napisala je na profilu društvene mreže gospodična Rojs, koja se povukla u Sloveniju, gdje uživa u društvu psa, konja, a posebno voli jogu. Na društvenim mrežama svakodnevn­o pjeva svojim fanovima i očigledno radi na novim pjesmama. Miju je također osvojila hitom “Ponosna gasilka”. Osim gledatelja, Mijinim postupcima razočaran je i njegov otac Predrag. On je, naime, navijao da Nuša pobijedi te je jedva čekao da show završi kako bi Mijo i ona zajednički život počeli “graditi” izvan kamera.

- Tata je stari emotivac i zamolio me da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - istaknuo nam je Savršeni.

Nakon što joj je Gospodin Savršeni slomio srce, Slovenka Nuša ide dalje. Fokusirat će se na pjevačku karijeru. Ima nekoliko svojih pjesama, a sad želi duet...

NAUČILA SAM ŠTO SAM MORALA SAZNATI O SEBI I ZAHVALNA SAM NA SVEMU TOME

GLAZBA JE MOJA PRVA LJUBAV. NASTAVLJAM RADITI NA KARIJERI. RADIM NA AUTOBIOGRA­FIJI

 ??  ?? Pjeva da je ponosna vatrogaski­nja. Savršeni inače gasi vatru. Slovenka je pjesmom osvojila Mijina oca
Nuša nakon što je dobila ‘nogu’ od Mije Matića
Slovenka o planovima za budućnost
Pjeva da je ponosna vatrogaski­nja. Savršeni inače gasi vatru. Slovenka je pjesmom osvojila Mijina oca Nuša nakon što je dobila ‘nogu’ od Mije Matića Slovenka o planovima za budućnost

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia