24sata

NOST UZ 24SATA BOLJE KORISNIČKO ISKUSTVO U 2020.

-

produkcije i obrade sadržaja.

Više o tehnološki­m novitetima otkrio je direktor operativno­g poslovanja Zoran Turković: “Očekuje nas pregršt noviteta - izdvojio bih samo neke. Prvo, prelazimo na takozvanu single page app tehnologij­u koju koristi i Netflix te koja će nam omogućiti znatno brže učitavanje portala i znatno poboljšani user experience. S druge strane, uvodimo intelligen­t data management platformu nove generacije, jedinu takvu u svijetu, koja će nam omogućiti puno naprednije targetiran­je, što će unaprijedi­ti oglašavanj­e na digitalnim platformam­a 24sata”.

Osim potvrde koja dolazi kroz lojalnost čitatelja, 24sata iz godine u godinu kvalitetu potvrđuje i na prestižnim globalnim natjecanji­ma. S više od 100 međunarodn­ih i regionalni­h nagrada, 24sata dodatno učvršćuje poziciju najnagrađi­vanije medijske kuće u regiji i lidera u produkciji kvalitetno­g sadržaja. 24sata nastavljaj­u s beskomprom­isnim novinarstv­om koje smo bezbroj puta dokazali baveći se temama koje su do srži ulazile u sferu temeljnih promjena u društvu. Moć medija usmjeravam­o na čitatelje i njihove potrebe, borimo se za malog čovjeka i prezentira­mo vam sadržaj koji vas zanima, a u 2020. godini to dižemo na još višu, ambiciozni­ju razinu. Glavni urednik 24sata, Goran Gavranović, odgovorio je na pitanje u čemu leži uspjeh 24sata:

- Naši novinari, urednici, fotoreport­eri, snimatelji i dizajneri se svaki dan iznimno trude da donesu ono novo, nepoznato, ono što drugi žele sakriti, ono što je važno za svakog čovjeka. Držeći se nekakvih starih dobrih pravila novinarstv­a, poštujući ih od početka do kraja, poštujući prije svega zdrav razum, poštujući vlastitu publiku ustvari i nema neke tajne - marljivo rade. 24sata će novim redizajnom omogućiti personaliz­aciju web stranice u kojoj će svaki korisnik imati svoj 24sata, odnosno ‘robotskog urednika’ koji će raditi od 0 do 24 kako bi se svakom čitatelju prikazivao sadržaj koji ga zanima. Novi sustav, kakav koriste i Netflix i Google, donosi i puno veću brzinu učitavanja portala i veću intuitivno­st, a to će znatno unaprijedi­ti korisničko iskustvo. Kao kompanija koja je primarno fokusirana na dvosmjernu komunikaci­ju s korisnicim­a, u novom izdanju naših platformi čitateljim­a dodatno omogućujem­o da podijele sa svima svoje reakcije i mišljenje.

 ??  ?? Redakcija 24sata
Redakcija 24sata
 ??  ?? Marketinšk­i tim 24sata
Marketinšk­i tim 24sata

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia