24sata

SAMO UZ 24 SATA OSVOJI SJAJNI CITROËN C-ELYSÉE

ELEGANTAN, ATRAKTIVAN I INOVATIVAN DIZAJN PREDNJI KRAJ CITROËNA C-ELYYSÉE PROŠIREN JE KAKO BI SE POBOLJŠALI AERODINAMI­KA I DRŽANJE CESTE OD PONEDJELJK­A, 28. 10. Svaki dan u tiskanom izdanju objavljuje­mo nagradni kupon koji vam može donijeti fantastiča­n a

-

U ponedjelja­k počinje nova nagradna igra u kojoj uz samo deset nagradnih kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti sjajan automobil - Citroën C-Elysee. Citroën C-Elysee je komercijal­ni uspjeh, alii sportski s tri svjetska FIA WTCC naslova prvaka u kategoriji konstrukto­ra. Dizajn, udobnost, veliki prtljažnik i štedljiv motor… Upoznajte udobnu i prostranu limuzinu nove generacije. Namijenjen je kupcima koji traže trovolumen­sku limuzinu koja je istodobno privlačna i pristupačn­a. Ova udobna i prostrana limuzina odlikuje se izvanredni­m ležanjem na cesti zbog kojeg je svako putovanje udobno bez obzira na cestu. Kompaktan je izvana, a istodobno straga nudi prostor dostojan većih vozila te prostran prtljažnik od 506 litara. C-Elysée opremljen je štedljivim motorom BlueHDi 100. Nova 3D svjetla naglašavaj­u suvremenos­t stražnjega kraja vozila zahvaljuju­ći svjetlosni­m potpisom u skladu s ostalim modelima marke Citroën.

Od ponedjeljk­a, 28. listopada, do četvrtka, 7. studenog, svaki dan u 24sata objavljiva­t ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U petak, 8. studenog, i subotu, 9. studenog 2019., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi čitatelji, kupci 24sata, koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 760, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji Citroen Elysee”.

Niti jedna kuverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovat­i u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 21. studenog 2019., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorija­ma redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika.

 ??  ?? AUTOMOBIL SA STILOM
Limuzina je profinjena zbog prednje maske, koja naglašava njegov izgled
AUTOMOBIL SA STILOM Limuzina je profinjena zbog prednje maske, koja naglašava njegov izgled
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia